Δώσε μια πιο μοντέρνα χροιά στον τοίχο σου και ξέχνα τις καθιερωμένες κλασικές βιβλιοθήκες που πατούσαν στο έδαφος και γέμιζαν όλοι την επιφάνεια του τοίχου σου.



Τα χρόνια άλλαξαν και μαζί άλλαξε και η μόδα. Η μοντέρνα διακόσμηση σπιτιών προτιμά τις απλές γραμμές, τα λιγότερα έπιπλα και φυσικά στηρίζει την ανακύκλωση παλιών προϊόντων. Έτσι, θα σου δείξουμε πως να φτιάξεις μια απλή και μοντέρνα βιβλιοθήκη τοίχου από ξύλινα καφάσια.


Τι θα χρειαστείς για τη βιβλιοθήκη τοίχου από ξύλινα καφάσια;


  •     16 ξύλινα καφάσια (ή όσα εσύ επιθυμείς αναλόγως με το μέγεθος της βιβλιοθήκης σου)
  •     Μεταλλικές συνδέσεις
  •     Βίδες
  •     Ηλεκτρικό κατσαβίδι
  •     Ούπα τοίχου


Πώς θα φτιάξεις τη βιβλιοθήκη από ξύλινα καφάσια;


  1.     Χώρισε τα καφάσια σου ανά τέσσερα και ξεκίνα να τα κολλάς μεταξύ τους βάζοντας και βιδώνοντας καλά τις μεταλλικές συνδέσεις.
  2.     Κρέμασε τα ούπα στον τοίχο σου και στήριξε εκεί τη βιβλιοθήκη σου. Βάλε αρκετά ούπα για να κρατιέται καλά η βιβλιοθήκη σου και να μπορείς να βάλεις τα βιβλία σου ή ότι άλλο επιθυμείς!
  3.     Τοποθέτησε τα πράγματα που θες πάνω στη βιβλιοθήκη σου και είναι έτοιμη!



Συμβουλή!

Αν θες μπορείς να αλλάξεις χρώμα στα καφάσια σου ή να ενισχύσεις το ήδη υπάρχων τους βάφοντάς τα. Ψήσε πρώτα καλά την επιφάνεια τους με γυαλόχαρτο και στη συνέχεια πέρνα τα με χρώμα της αρεσκείας σου ή με απλό γυαλιστικό βερνίκι.





Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: