Δώστε μια προσωπική νότα στην κρεβατοκάμαρά σας με ένα όμορφο κεφαλάρι για το κρεβάτι σας φτιαγμένο από τα χεράκια σας.


Κανείς δεν θα υποπτευθεί, ότι αυτό το κομψό μεταλλικό κεφαλάρι δημιουργήθηκε από μια ευκαιρία που βρήκατε σε ένα κατάστημα με εκπτώσεις. Ψάξτε για ένα μεταλλικό διακοσμητικό με ενδιαφέροντα σχέδια. Δύο πίνακες αν κρεμαστούν μαζί μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο κεφαλάρι. Αυτά τα κομμάτια περάστηκαν με δύο στρώσεις από βουρτσισμένο ασημί χρώμα για να τους δώσει ένα απαλό και κομψό ύφος.


Φτηνές κορνίζες φωτογραφιών μπορείτε να βρείτε σε παζάρια ή καταστήματα φτηνών δώρων και να κάνετε ένα υπέροχο κεφαλάρι. Αφαιρέστε το γυαλί από τα πλαίσια και το πίσω πλαίσιο. Κόψτε ύφασμα 2-3 εκ. μεγαλύτερο από το πίσω πλαίσιο της κορνίζας και τοποθετήστε το πάνω στο πλαίσιο, τραβήξτε το ύφασμα για να είναι τεντωμένο και στερεώστε το με κολλητική ταινία. Βάλτε το πλαίσιο με το ύφασμα στη κορνίζα. Κρεμάστε τρεις κορνίζες δίπλα-δίπλα για μια τέλεια εικόνα κεφαλαριού.


Μετατρέψτε έναν απρόσωπο τοίχο σε ένα γοητευτικό κεφαλάρι προσθέτοντας μόνο ταπετσαρία. Σκιαγραφήστε το κεφαλάρι σε ένα μεγάλο πρόχειρο χαρτί και κόψτε το, μεταφέρετε το σχέδιο στον τοίχο. Μια ελαφρά επάλειψη με κόλλα για ταπετσαρία στο σχέδιο είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, κολλήστε τη ταπετσαρία και το κρεβάτι σας είναι έτοιμο για όνειρα γλυκά με στυλ. Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι το κομμάτι της ταπετσαρίας σας είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει το κεφαλάρι. Εάν χρησιμοποιήσετε πολλά κομμάτια, να φροντίσετε ώστε να ταιριάξετε το μοτίβο για ένα κομψό τελείωμα.


Σας αρέσει το σιδερένιο κεφαλάρι από σφυρήλατο σίδηρο, αλλά όχι η τιμή του; Δημιουργήστε το κατάλληλο στυλ χωρίς το κόστος της αγοράς του κρεβατιού αλλά μόνο με ζωγραφική στο τοίχο σας. Βρείτε ένα στένσιλ σε ένα κατάστημα χειροτεχνίας ή φτιάξτε ένα δικό σας. Κόψτε το στένσιλ με ένα μυτερό κοπίδι και τοποθετήστε το στένσιλ στον τοίχο χρησιμοποιώντας μια κόλλα σε σπρέι ή καρφάκια με χαμηλή μύτη. Εφαρμόστε το χρώμα στο εσωτερικό του στένσιλ. Χρησιμοποιήστε ακρυλικό χρώμα ή ειδικά χρώματα για στένσιλ.


Δημιουργήστε ένα κεφαλάρι που υψώνεται… στο ύφος των περιστάσεων. Καλύψτε έναν καμβά ζωγραφικής με ύφασμα. Απλά τραβήξτε το ύφασμα σφιχτά σε ολόκληρο τον καμβά και με ένα καρφωτικό στερεώστε το ύφασμα. Στη συνέχεια, στηρίξτε τον καμβά πίσω από το κρεβάτι σας. Όταν αλλάζει η εποχή μπορείτε απλά με μια εκ νέου κάλυψη του καμβά με νέο ύφασμα να έχετε μια φρέσκια διακόσμηση.


Ζεστάνετε την κρεβατοκάμαρά σας κρεμώντας στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι σας ένα περίτεχνο προστατευτικό τζακιού σαν κεφαλάρι. Για να έχετε το αποτέλεσμα μιας αντίκας, βάψτε το προστατευτικό με σπρέι σε μπλε χρώμα και μετά περάστε το από επάνω με ένα σφουγγάρι που έχετε βουτήξει σε χάλκινο χρώμα. Τελειώστε με ένα λούστρο σε σπρέι.


Μια στέρεα πόρτα από πεύκο είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε ένα τολμηρό κεφαλάρι. Κόψτε 20 εκ. από το κάτω μέρος της πόρτας. Βάψτε την πόρτα σε χρώμα που να ταιριάζει με τη διακόσμησή σας και αφήστε την να στεγνώσει. Τοποθετήστε την πόρτα στον τοίχο περίπου 4 εκατοστά πάνω από το πάτωμα χρησιμοποιώντας δύο γωνίες στήριξης και μια στη κορυφή.

Δημιουργήστε ένα κομψό κεφαλάρι όπως αυτό περνώντας δύο παντζούρια με δύο στρώσεις αστάρι και 2 στρώσεις μεταλλικό χρώμα, στη συνέχεια, τελειώστε με δύο στρώσεις λούστρου. Αφήστε τα παντζούρια να στεγνώσουν μεταξύ των στρώσεων. 

Μετρήστε το εσωτερικό του κάθε πάνελ και κόψτε υφάσματα που να ταιριάζουν σε κάθε άνοιγμα, προσθέτοντας 2εκ. σε όλες τις πλευρές. Τοποθετήστε στο εσωτερικό του πίνακα πλαίσια που να καλύπτουν ολόκληρη τη περιοχή. Καλύψτε τα πλαίσια με ένα κομμάτι ύφασμα και κολλήστε στις άκρες με ζεστή κόλλα. Ασφαλίστε τις γωνίες και κατά μήκος του επάνω με ένα καρφωτικό. Χρησιμοποιήστε κορδέλα ως λεπτομέρεια για να ολοκληρωθεί η κατασκευή. Επαναλάβετε για κάθε πίνακα.


Τα Στένσιλ είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Με λίγο χρώμα, προσθέτουν εύκολα νέο χαρακτήρα σε ένα κουρασμένο κεφαλάρι. Δοκιμάστε να προσθέσετε μια περικοκλάδα στην κορυφή από το κεφαλάρι για ανανέωση.


Φέρτε την ηρεμία του κήπου στην κρεβατοκάμαρα σας με ένα κεφαλάρι διαμορφωμένο από δύο πέργολες. Κόψτε τις άκρες από τη μια πλευρά τις κάθε πέργκολας, ώστε τα καφασωτά να εφάπτονται. Ενώστε τις πέργκολες μεταξύ τους με βίδες για ξύλο. Κολλήστε ένα τετράγωνο χαρτί με εικόνες τις αρεσκείας σας στο πίσω μέρος του κάθε ανοίγματος. Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να σταθεροποιήσετε τις εικόνες.


Κάντε μια τολμηρή κίνηση με ένα κεφαλάρι που δημιουργήθηκε από μια κουρτίνα. Χρησιμοποιήστε ύφασμα αρκετού πάχους και έντονου χρώματος για να γράψετε αγαπημένα σας ποιήματα, στίχους κλπ. πάνω στο ύφασμα. Κρεμάστε τη δημιουργία από μια ράβδο κουρτινών χρησιμοποιώντας δαχτυλίδια ή κλιπ.


Δημιουργήστε αυτό το ονειρικό κεφαλάρι με ουρανό και κουρτίνες. Για να κάνετε το φουσκωτό κεφαλάρι, επιλέξτε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ στο πλάτος του κρεβατιού σας, στερεώστε πάνω του ένα κομμάτι αφρολέξ, καλύψτε το με ύφασμα, και σταθεροποιήστε το στο κόντρα πλακέ με ένα καρφωτικό. Βρείτε το κέντρο από το κεφαλάρι σας και κρεμάστε τον ουρανό στο τοίχο. Χρησιμοποιήστε MDF να κάνετε τον ουρανό. Κρεμάστε τις κουρτίνες στον ουρανό και τακτοποιήστε τα φύλλα ώστε να πλαισιώνουν το κεφαλάρι, στερεώστε τα στον τοίχο με όμορφα άγκιστρα.


Προσθέστε μια χαρούμενη πινελιά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια από ένα ξύλινο κεφαλάρι με την τοποθέτηση απλών αυτοκόλλητων σχεδίων ταπετσαρίας. Για ένα απροσδόκητο Ανεμοδαρμένο αποτέλεσμα, προτείνω πολύχρωμα μοτίβα φύλλων που θα ταξιδεύουν από το κεφαλάρι στον τοίχο. Μετά την τοποθέτηση των σχεδίων πιέστε τα από επάνω με μια πιστωτική κάρτα για καλύτερη επαφή.


Δύο μονά πάνελ παραθύρου είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για να δημιουργήσετε ένα μη συνηθισμένο κεφαλάρι. Για να φτιάξετε αυτό το στυλ, να βρείτε παράθυρα που να καλύπτουν περίπου το πλάτος του στρώματος σας. Αφαιρέστε το γυαλί και εγκαταστήστε λεπτό κόντρα πλακέ πάνω από το πίσω μέρος του παραθύρου. Κόψτε υφάσματα που να ταιριάζουν σε κάθε τμήμα και σταθεροποιήστε τα με υγρή κόλλα ψεκασμού.


Στη θέση του κεφαλαριού, ένα παλιό πεζούλι θα δώσει στο υπνοδωμάτιο αρχιτεκτονικό ύφος. Όσο πιο παλιό και ταλαιπωρημένο είναι το πεζούλι τόσο το καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα για ένα vintage στυλ.


Αναβαθμίστε ένα απλό ξύλινο κεφαλάρι με ζωγραφική. Κατ ‘αρχάς, τρίψτε με γυαλόχαρτο όλες τις επιφάνειες και περάστε με αστάρι. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό χρώμα και περάστε όλο το κεφαλάρι. Στη συνέχεια σχεδιάστε περιμετρικά στο κεφαλάρι μια λωρίδα και τελίτσες Για το λουλούδι επιλέξτε ένα μοτίβο της αρεσκείας σας, μεταφέρετε το πάνω στο κεφαλάρι, και χρωματίστε το.


Δημιουργήστε ένα κεφαλάρι με γράμματα από την αλφάβητο, μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με είδη διακόσμησης ή στο internet. Επιλέξτε μια ποικιλία από γράμματα, σε μεγέθη και γραμματοσειρές για μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Τακτοποιήστε τα γράμματα διακοσμητικά ή να δημιουργούν λέξεις.


Κάντε αυτό το υπερσύγχρονο κεφαλάρι σε μια ώρα. Αγοράστε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ από το τοπικό κατάστημα ανεφοδιασμού για το σπίτι. Οι καθαρές γραμμές του θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε με στυλ.





Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: