Όσοι έχουν σκυλάκια στο σπίτι τους καταλαβαίνουν πόσο ανάγκη έχουν αυτά τα ζωάκια τον δικό τους χώρο. Για να τα ευχαριστήσετε που χαρίζουν άφθονη ευτυχία και χαρά στη ζωή σας, φτιάξτε τους ένα όμορφο κρεβατάκι. Δείτε τις 7 υπέροχες ιδέες που σας δίνουμε…

DIY:Φτιάξτε Κρεβατάκια για τα κατοικίδια σας με υλικά που έχετε στο σπίτι σας!

Όσοι έχουν σκυλάκια στο σπίτι τους καταλαβαίνουν πόσο ανάγκη έχουν αυτά τα ζωάκια τον δικό τους χώρο. Για να τα ευχαριστήσετε που χαρίζουν άφθονη ευτυχία και χαρά στη ζωή σας, φτιάξτε τους ένα όμορφο κρεβατάκι. Δείτε τις 7 υπέροχες ιδέες που σας δίνουμε…

Χρησιμοποιήστε μαξιλάρι και ξύλινη επιφάνεια Βρείτε ένα μαλακό και μεγάλο μαξιλάρι με όμορφη απόχρωση και τοποθετήστε το πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια. Βάψτε τα πόδια της ξύλινης επιφάνειας σε μια ωραία απόχρωση που να ταιριάζει με το μαξιλάρι και τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

thehomeissue_krevati02

Αξιοποιήστε μια παλιά βαλίτσα Πλέον ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί στα ταξίδια του πλαστικές βαλίτσες ή σακβουαγιάζ, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχετε κάποιες παλιές υφασμάτινες ή δερμάτινες βαλίτσες στην αποθήκη. Βρείτε μια που είναι σε καλή κατάσταση και μετατρέψτε την σε κρεβατάκι για τον σκύλο σας, βάζοντας μέσα ένα όμορφο μαξιλάρι.

thehomeissue_krevati07
decoracion_maleta_cama_mascota
hazlo-tu-mismo-camitas-mascotas-maletas-vieja-L-M8YJoX
maletas-vintage-sonar-L-6YvwuN

Μετατρέψτε το έπιπλο τηλεόρασης σε κρεβατάκι Παλιά οι τηλεοράσεις έμπαιναν σε ειδικά έπιπλα. Αν έχετε κρατήσει ένα τέτοιο έπιπλο στην αποθήκη, βγάλτε το, βάψτε το και προσθέστε μέσα ένα μαξιλαράκι για να κάθετε και να κοιμάτε αναπαυτικά το σκυλάκι σας.

thehomeissue_krevati05
am_25280_6637992_155931

Χρησιμοποιήστε ένα κιβώτιο Τα παλιά κιβώτια που κουβαλούσαν γάλα ήταν από ξύλο και αρκετά γερά. Αν καταφέρετε να βρείτε ένα τέτοιο κιβώτιο θα έχετε φτιάξει το τέλειο κρεβατάκι για το σκυλάκι σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα όμορφο μαξιλάρι

.thehomeissue_krevati01
am_671134_6083161_152600
cajas-madera-vino-reciclar_Marketing-Vinicola.09

Αξιοποιήστε ένα παλιό τραπέζι Γυρίστε ανάποδα το τραπέζι σας και προσθέστε ένα μαξιλάρι. Το όλο στιλ του τραπεζιού δείχνει ανατολίτικο και μπορείτε να το βάψετε σε όποια απόχρωση θέλετε. Μπορείτε επίσης να πάτε το έπιπλό σας σε ένα εργαστήριο ξυλουργικής και να τους ζητήσετε να σας κόψουν τα πόδια πιο χαμηλά ή και εντελώς για να φτιάξετε ένα πιο απλό κρεβατάκι.

thehomeissue_krevati03

Δημιουργήστε με φαντασία Αν θέλετε να δημιουργήσετε εντελώς μόνοι σας το κρεβατάκι του σκύλου σας, δεν είναι δύσκολο. Απλά πάρτε τρεις ξύλινες επιφάνειες, βάψτε τις στο χρώμα που θέλετε και κολλήστε τις μεταξύ τους. Προσθέστε όμορφα ποδαράκια (τα οποία θα κολλήσετε με μια δυνατή κόλλα) και ένα μαξιλάρι.

thehomeissue_krevati04

Χρησιμοποιήστε παλιά συρτάρια Αν έχετε μια παλιά συρταριέρα και θέλετε να την πετάξετε, βγάλτε τα συρτάρια της και με αυτά φτιάξτε όμορφα κρεβατάκια για τα σκυλάκια σας. Μπορείτε αν θέλετε να τα βάψετε και να τους φτιάξετε πάνω αριθμούς, ειδικά αν έχετε πάνω από ένα σκυλάκια.

thehomeissue_krevati06

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να φτιάξετε κρεβατάκια σκύλων αλλά και κρεβατάκια για τα κατοικίδιά σας γενικότερα. Αξιοποιήστε παλιά μιρκοέπιπλα ή δημιουργήστε ένα δικό σας χρησιμοποιώντας απλά ξύλο και κόλλα. Το ζωάκι σας θα ενθουσιαστεί και θα έχει πλεόν τον δικό του μέρος για να κοιμάται ήσυχα το βράδυ.

10 ideas de camas recicladas para mascotas5
11
cama_perro_barril
camas-originales-para-animales3
d3c49ec83c9c564541251c07dfbca2c2
decoracion-mascotas-5


πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment:

Back To Top