Φανταστική καλοκαιρινή κατασκευή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, τον κήπο, το μπαλκόνι. Πολύ εύκολη κατασκευή που σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Φτιάξτε όμορφα βάζα (μπορείτε να τα φτιάξετε και σε ζεύγη που ταιριάζουν υπέροχα) και χρησιμοποιήστε τα σαν κηροπήγια.


Φανταστική καλοκαιρινή κατασκευή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, τον κήπο, το μπαλκόνι.


Πολύ εύκολη κατασκευή που σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Φτιάξτε όμορφα βάζα (μπορείτε να τα φτιάξετε και σε ζεύγη που ταιριάζουν υπέροχα) και χρησιμοποιήστε τα σαν κηροπήγια.


Θα χρειαστείτε:
1 γυάλινο βάζο (απο γλυκό, απο μαρμελάδα ή ότι έχετε)
γυάλινες πέτρες
δυνατή κόλλα στιγμής για γυαλί
πηλό χειροτεχνίας που στεγνώνει μόνος του.
Σπάγγο
Πεταλίδες, κοχύλια κτλ.


Τα πράγματα απο εδώ και πέρα είναι πολύ απλά. Τοποθετήστε το βάζο σας πάνω στην επιφάνεια που θα δουλέψετε και αρχίστε να κολλάτε τις πέτρες σαν να συμπληρώνετε ένα παζλ. Μόλις τελειώσετε με τη μία πλευρά το γυρίζετε και κάνετε και τις υπόλοιπες.



Αφού κολλήσετε όλες τις πετρούλες σας, σειρά έχει ο πηλός.
Φτιάξτε "μακαρονάκια" πηλού και αρχίστε να τα τοποθετείτε στα κενά ανάμεσα απο τις πέτρες.


Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Γυρίστε ανάποδα το βάζο και ξεκινήστε καλύτερα απο εκεί.


Αφού έχετε τελειώσει και καλύψει όλα τα κενά, με ένα εργαλείο για πηλό (ή απλά με κάποιο αντικείμενο με στρογγυλή άκρη που έχετε σπίτι σας) μπορείτε εξομαλύνετε τον πηλό πριν στεγνώσει.


Αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στο τέλος και για να του δώσετε μία απόλυτη καλοκαιρινή νότα μπορείτε να τυλίξετε στο στόμιο σπάγγο και να κρεμάσετε κοχύλια πεταλίδες κτλ.



πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: