Εξαιρετική ιδέα για να αξιοποιήσετε ένα πορτάκι κουζίνας. Φτιάξτε ένα παιδικό γραφείο για το μικρούλι σας, και πιστέψτε με θα το χαρεί παραπάνω απ'όσο νομίζετε! Μεγάλη υπόθεση να αποκτήσει το δικό του γραφείο! Ένα γραφείο για να ζωγραφίζει, να παίζει και να κάνει τις εργασίες του! Πολύ πρακτική και εύκολη παιδική κατασκευή.
 Παιδικό γραφείο απο πορτάκι κουζίνας
 Εξαιρετική ιδέα για να αξιοποιήσετε ένα πορτάκι κουζίνας.

Φτιάξτε ένα παιδικό γραφείο για το μικρούλι σας, και πιστέψτε με θα το χαρεί παραπάνω απ'όσο νομίζετε! Μεγάλη υπόθεση να αποκτήσει το δικό του γραφείο! Ένα γραφείο για να ζωγραφίζει, να παίζει και να κάνει τις εργασίες του! Πολύ πρακτική και εύκολη παιδική κατασκευή.

Το συγκεκριμένο πορτάκι είναι απο τα πιο κλασσικά που κυκλοφορούν, και είναι ιδανικά γιατί το πάνω μέρος ανοίγει και έχει χώρο περίπου 3 εκατοστά απο μέσα για να μπορούν να αποθηκευτούν μέσα χαρτιά και ζωγραφιές. Το συρτάρι μπορείτε να το κάνετε απλά θήκη για μολύβια και χρώματα, διαφορετικά εαν διαθέτετε εσείς ή κάποιος γνωστός σας εργαλεία, να ανοίξετε τρύπες και να τοποθετήσετε ποτήρακια για τα μολύβια και τους μαρκαδόρους.



Ξεκινώντας πρέπει να τρίψετε το πορτάκι για να μπορεί να βαφτεί.


Στη συνέχεια εαν το συρτάρι δεν έχει εσοχή μπορείτε να ζητήσετε απο κάποιο φίλο ή γνωστό να σας το φτιάξει και να δείχνει όπως παρακάτω. Εναλλακτικά ανοίξτε τρύπες για να χωρούν μέσα ποτήρια για μολύβια και μαρκαδόρους.



Τώρα μπορείτε να το βάψετε. Φυσικά πρώτα το ξεμοντάρετε. Για μεγαλύτερη ευκολία και ομοιομορφία μπορέιτε να το βάψετε με spray.


Στο ίδιο χρώμα θα βάψετε και το πόδια. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα πόδια (είναι πολύ οικονομικά) ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο ξύλο το οποίο θα κόψετε σε 4 ίσα  κομμάτια για πόδια. Κάποια έτοιμα πόδια εχουν μία μεγάλη βίδα στο κέντρο για να μπορούν να στερεωθούν. Αλλιώς βιδώστε εσείς. Ανοίξτε μία τρύπα στην κάθε πλευρά του τραπεζιού αφού πρώτα μετρήσετε καλά. Προσοχή η τρύπα να είναι στο ίδο μέγεθος γιατί αλλιώς θα έχετε πρόβημα.

Μπορείτε τα πόδια στη συνέχεια να τα κολλήσετε με κόλλα για καρφιά.




Γεμίστε την τρύπα με κόλλα, πιέστε το πόδι και όση κόλλα ξεχειλίσει σκουπίστε τη. Κάντε το ίδιο για όλα τα πόδια. Γυρίστε το τραπέζι κανονικά, βάλτε κάτι βαρύ επάνω και αφήστε το όλη νύχτα να κολλήσει.


Τώρα είναι ώρα για να μονταριστεί. Βιδώστε τα πάντα και βάλτε τα στην αρχική τους θέση.



Για να το κάνετε πιο όμορφο μπορείτε να κολλήσετε εσωτερικά ένα κομμάτι πολύχρωμης ταπετσαρίας.



Ή κάποια έτοιμα αυτοκόλλητα.



Το τραπεζάκι σας είναι έτοιμο! Τα μικρά σας θα το λατρέψουν και θα περάσουν ατέλειωτες ώρες δημιουργίας και ζωγραφικής. Φανταστική Ιδέα για παιδική κατασκευή!

Καλή κατασκευή!



Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: