Ξύλινο τραπεζάκι, για τον κήπο, την βεράντα και το εξοχικό. Αλήθεια, τι είναι καλύτερο από ένα αίθριο τραπέζι με ένα ενσωματωμένο ψυγείο! Η ιδέα είναι πραγματικά πολύ έξυπνη.

Ξύλινο τραπεζάκι, για τον κήπο, την βεράντα και το εξοχικό.

Αλήθεια, τι είναι καλύτερο από ένα αίθριο τραπέζι με ένα ενσωματωμένο ψυγείο! Η ιδέα είναι πραγματικά πολύ έξυπνη.


Σύμφωνα με την δημιουργό του έργου, ήθελε να φτιάξει το τραπεζάκι να μεταμορφώνεται από κανονικό αίθριο τραπέζι σε τραπέζι με ενσωματωμένο ψυγείο.

Υλικά που απαιτούνται:
Ξύλο (Χρησιμοποιήσαμε έλατο, δείτε κομμένα λίστα)
Ξυλόκολλα
Ειδική κόλλα γεμίσματος
Ξυλόβιδες (1-1 / 4 «)
Ξυλόβιδες (2-1 / 2 «)
Γυαλόχαρτο (110 grit)
Δύο πλαστικά ανοιχτά κουτιά (πλαστικές γλάστρες)

Το αρχικό πλάνο ήταν να φτιαχτούν υδρορροές κάτω από το τραπέζι αλλά ύστερα από υπολογισμούς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι 2 απλές πλαστικές γλάστρες θα είχα το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς το κίνδυνο της σκουριάς και επισκευής στο μέλλον.


Άνοιγμα οπών με το Kreg Jig,

Το πρώτο βήμα είναι να τρίψουμε τα ξύλα και να τα λειάνουμε. Έπειτα ανοίγουμε τις τρύπες από τα πλαϊνά με όποιο τρόπο προτιμούμε. Στο παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε το Kreg Jig Master System που είναι ιδανικό για αυτή την δουλειά.


Πρόχειρη τοποθέτηση της γλάστρας,


Βίδωμα των σανίδων, φώτο: domesticated-engineer

Κατά το βίδωμα των σανίδων θα χρειαστείτε βοήθεια, κάποιος πρέπει να κρατάει γερά τις σανίδες για να μπορέσουν να βιδώσουν καλά και να έχουν σταθερότητα.




Αφού ολοκληρώσουμε όλα τα βήματα, γυρίζουμε το τραπέζι να σταθεί στα πόδια του. Επόμενο βήμα η βαφή και περιμένουμε 24 ώρες για να δούμε το αποτέλεσμα. Για τον πλήρη οδηγό της κατασκευής του υπαίθριου τραπεζιού επισκεφτείτε το Domesticated Engineer και δείτε τον αναλυτικό οδηγό με περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες.



πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: