Το Φθινόπωρο μπήκε και επίσημα και εμείς διακοσμούμε το σπίτι μας ανάλογα με ένα εύκολο και εντυπωσιακό Do It Yourself. Εμείς θα το υποδεχτούμε με μία κάντο μόνος σου κατασκευή που βρήκαμε στο blog villicanamomma, και θα στολίσει το σπίτι μας.
Φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού με DIY φύλλα από εφημερίδες


Το Φθινόπωρο μπήκε και επίσημα και εμείς διακοσμούμε το σπίτι μας ανάλογα με ένα εύκολο και εντυπωσιακό Do It Yourself.

 Εμείς θα το υποδεχτούμε με μία κάντο μόνος σου κατασκευή που βρήκαμε στο blog villicanamomma, και θα στολίσει το σπίτι μας.

Θα φτιάξουμε DIY φύλλα ανακυκλώνοντας μια εφημερίδα που είχαμε για πέταμα. Η αρχή reuse & recycle είναι κάτι που αγαπάμε ιδιαίτερα. Ας ξεκινήσουμε !

Φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού με DIY φύλλα από εφημερίδες

Τι θα χρειαστούμε :

Μία εφημερίδα.
Κηρομπογιά (δε μας ενδιαφέρει το χρώμα).
Σπάγγο, εάν θέλετε να κάνετε ολόκληρη σειρά με περασμένα φύλλα. Όμορφη λύση για να το κρεμάσετε σε κάποιο τοίχο.
Φύλλα δέντρων σε διάφορα μεγέθη.
Κολλητική ταινία (σελοτέιπ) εάν θέλετε να τα κολλήσετε σε κάποιο παράθυρο.
Ψαλίδι.

Βήματα :

Ξεκινάμε τοποθετώντας το φύλλο σε μία επίπεδη επιφάνεια. Προσπαθούμε το φύλλο να μην είναι πολύ ξερό, ώστε να μη θρυμματιστεί.

Το σκεπάζουμε με ένα φύλλο εφημερίδας. 

Περνάμε πάνω από την εφημερίδα και στο σημείο που βρίσκεται το φύλλο, με κηρομπογιά. Έτσι θα σχηματίσουμε τη μορφή του πάνω στην εφημερίδα. Προσοχή, πιέστε λίγο παραπάνω στο περίγραμμα και σε άλλα σημεία του φύλλου, για να αποτυπωθεί η ανάγλυφη μορφή του στην εφημερίδα.

Κόψτε προσεχτικά την εφημερίδα ακολουθώντας το περίγραμμα του φύλλου που μόλις σχηματίσατε.
Συνεχίστε παρόμοια και με τα υπόλοιπα φύλλα.

Φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού με DIY φύλλα από εφημερίδες

Τρόποι διακόσμησης :

Μπορείτε να κάνετε μία μικρή τρυπούλα σε κάθε φύλλο, και να τα περάσετε ένα-ένα σε κομμάτι σπάγγου. Κρεμάστο στη συνέχεια σε κάποιο τοίχο, ή σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας που θα αναδείξει τη διακόσμησή του.
 
Μπορείτε να κολλήσετε τα φύλλα στο τζάμι του παραθύρου σας, ή ακόμα και στον τοίχο. Κάνετε ένα μικρό ρολό με κολλητική ταινία και κολλήστε το στο πίσω μέρος του φύλλου. Σπρώξτε το ελαφρά για να κολλήσει.



Αντλήθηκαν πληροφορίες απο: tospitakimou 
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: