Η αλήθεια είναι ότι οι ξύλινες επιφάνειες κοπής πρέπει να απολυμαίνονται συχνά και να αντικαθιστούνται αρκετά συχνά για λόγους υγιεινής. Πιο παλιά είχαμε ανεβάσει ένα άρθρο με το ποιος πάγκος κοπής είναι ο καλύτερος, ο πλαστικός ή ο ξύλινος. Όσο και να τον απολυμάνεις, θα πρέπει να αντικαθιστάται αρκετά συχνά ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για θέμα υγιεινής.

Η αλήθεια είναι ότι οι ξύλινες επιφάνειες κοπής πρέπει να απολυμαίνονται συχνά και να αντικαθιστούνται αρκετά συχνά για λόγους υγιεινής.

Πιο παλιά είχαμε ανεβάσει ένα άρθρο με το ποιος πάγκος κοπής είναι ο καλύτερος, ο πλαστικός ή ο ξύλινος. Όσο και να τον απολυμάνεις, θα πρέπει να αντικαθιστάται αρκετά συχνά ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για θέμα υγιεινής.

Κάποιοι σκέφτηκαν λοιπόν ότι αντί να πετάξουν τον παλιό πάγκο κοπής, θα μπορούσαν να τον αξιοποιήσουν κατάλληλα. Ας δούμε τις τελικές μεταμορφώσεις !








 






Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: