Δείτε παρακάτω 4 εξαιρετικά εύκολες και έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε την κουζίνα σας
Δείτε παρακάτω 4 εξαιρετικά εύκολες και έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε την κουζίνα σας


4 φανταστικές ιδέες για να οργανώσεις την κουζίνα σου.

Αυτή η υπέροχη θήκη μαχαιριών θα σας λύσει τα χέρια αφού μέσα σε αυτήν χωράνε τα μαχαίρια όλων των μεγεθών. Απλά φτιάξτε μια ξύλινη κατασκευή, όπως αυτή στην παραπάνω φωτογραφία, στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε, και γεμίστε την με ξύλινα σουβλάκια.


Μια παλιά τσουγκράνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα ως κρεμαστή θήκη για ποτήρια κρασιού. Μπορεί να βαφτεί σε όποιο χρώμα ταιριάζει με την κουζίνα σας και να δώσει ένα vintage άρωμα στον χώρο σας.


Εξαιρετικά χρήσιμη κατασκευή ειδικά για μικρές κουζίνες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μπουκάλια, μπαχαρικά, σάλτσες κτλ και μπορεί να κατασκευαστεί στις διαστάσεις που απαιτεί ο χώρος σας.



Πολύ έξυπνη και χρηστική ιδέα για να βρίσκετε πολύ γρήγορα το περιεχόμενο που υπάρχει στα βάζα σας, ειδικά όταν αυτά βρίσκονται σε χαμηλά ντουλάπια ή συρτάρια, είναι να βάψετε τα καπάκια με μπογιά μαυροπίνακα (δες πως μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μπογιά μαυροπίνακα εδώ) και να γράψεις στη συνέχεια το περιεχόμενο στο κάθε βαζάκι

Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: