Ο ι αποχρώσεις που θα επιλέξετε τόσο για τις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων όσο και εκείνες των επίπλων, των υφασμάτων κλπ. ο τρόπος διάταξης των επίπλων όπως και κάποια "ευέλικτα" έπιπλα ή ειδικές κατασκευές είναι στοιχεία που μπορούν, έως ένα βαθμό, να διαφοροποιήσουν όχι μόνο αισθητικά την εικόνα ενός μικρού δωματίου αλλά κυρίως λειτουργικά αφήνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο αλλά θα σας βοηθήσουν και να "δημιουργήσετε" όσο περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για τις ανάγκες σας.



150+ ιδέες για μικρούς χώρους
Ο

ι αποχρώσεις που θα επιλέξετε τόσο για τις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων όσο και εκείνες των επίπλων, των υφασμάτων κλπ. ο τρόπος διάταξης των επίπλων όπως και κάποια "ευέλικτα" έπιπλα ή ειδικές κατασκευές είναι στοιχεία που μπορούν, έως ένα βαθμό, να διαφοροποιήσουν όχι μόνο αισθητικά την εικόνα ενός μικρού δωματίου αλλά κυρίως λειτουργικά αφήνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο  αλλά θα σας βοηθήσουν και να "δημιουργήσετε" όσο περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για τις ανάγκες σας. 
























































































Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: