Αυτές οι διάφανες τσάντες αποθήκευσης όχι μόνο θα ομορφύνουν το χώρο σου αλλά και θα σε οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο.
clear-bags

Αυτές οι διάφανες τσάντες αποθήκευσης όχι μόνο θα ομορφύνουν το χώρο σου αλλά και θα σε οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Θα χρειαστεί να κάνεις λίγα μαθηματικά για να υπολογίσεις το μέγεθος των υλικών που πρέπει να κόψεις, τα οποία θα τα βρεις στην σελίδα της Ashley. Πρώτα αποφασίζεις το μέγεθος του κύκλου-πάτου και όλες οι άλλες διαστάσεις ακολουθούν.

Ακολουθώντας την φόρμουλα της Ashley, αν θέλεις πάτο με διάμετρο 20 εκ., θα χρειαστείς 2 κύκλους 20 εκ. με την ανάλογη ενίσχυση, 1 διάφανο πλαστικό 15 x 63 εκ., 1 κομμάτι 30 x 63 εκ. και 1 κομμάτι 4 x 73 εκ.

plastic-storage-1

Ξεκίνα σιδερώνοντας τις ενισχύσεις στους δύο κύκλους. Στην συνέχεια ράψε μαζί τις μικρές πλευρές του πλαστικού ώστε να δημιουργήσεις έναν κύλινδρο. Άνοιξε τον κύλινδρο και στην μία πλευρά καρφίτσωσε και ράψε (με πολύ υπομονή) τους 2 κύκλους. Καλό είναι να κάνεις και μια ζιγκ ζαγκ ραφή για να μην ξεφτύσει το ύφασμα. Φέρε την καλή πλευρά του κυλίνδρου προς τα έξω (η ζιγκ ζαγκ ραφή δηλαδή να φαίνεται μέσα στην τσάντα).

plastic-storage-2

Για να φτιάξεις το πάνω κομμάτι, ράψε μαζί τις μικρές πλευρές του άλλου υφάσματος ώστε να δημιουργήσεις έναν κύλινδρο. Δίπλωσέ τον προς τα έξω και κάνε μια ραφή 1,5 εκ. από την τσάκιση. Με το ξηλωτήρι, άνοιξε την ραφή για να περάσει το κορδελάκι όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτό.

plastic-storage-3

Τοποθέτησε το ύφασμα που έραψες πάνω στον πλαστικό κύλινδρο και ράψε γύρω γύρω – κάνε και μια ζιγκ ζαγκ για σιγουριά.

plastic-storage-4

Φτιάξε ένα κορδελάκι με το υπόλοιπο ύφασμα και πέρασέ το εκεί που ξήλωσες πριν. Βάλε ένα εξάρτημα τσάντας και η πρώτη σου διάφανη τσάντα είναι έτοιμη. Τι θα βάλεις μέσα;

plastic-storage-5

Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment:

Back To Top