Απλά ή και πιο "περίτεχνα" γυάλινα μπουκάλια από ποτά, αναψυκτικά, νερό ή και τα κάθε είδους μπουκάλια που θα βρείτε στα καταστήματα ειδών σπιτιού σε πολύ οικονομικές τιμές,


Ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης με γυάλινα μπουκάλια
A πλά ή και πιο "περίτεχνα" γυάλινα μπουκάλια από ποτά, αναψυκτικά, νερό ή και τα κάθε είδους μπουκάλια που θα βρείτε στα καταστήματα ειδών σπιτιού σε πολύ οικονομικές τιμές, με την προσθήκη καλοκαιρινών στοιχείων και μικρό κόστος, μπορούν να ...μεταμορφωθούν σε πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά, βάζα, κηροπήγια, επιτραπέζιες λάμπες κλπ για εσωτερικούς χώρους ή και εξωτερικούς χώρους. 

Σκοινί, λινάτσα, κοχύλια, άμμος, χρώμα είναι κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να προστεθούν  στην εξωτερική επιφάνεια ή στο εσωτερικό των μπουκαλιών, σε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, όπου χρειαστεί να κολλήσετε στοιχεία θα το κάνετε με θερμοκολλητικό πιστόλι ή μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης, για να βάψετε μπουκάλια, για να τους δώσετε αντικέ όψη κλπ. θα χρησιμοποιήσετε κάθε είδους ακρυλική μπογιά νερού ή χρώμα για γυαλί-πορσελάνη, ενώ οι τεχνικές του decoupage, το κρακελέ , τεχνικές παλαίωσης  με απλό τρίψιμο ανά σημεία του χρώματος και η επένδυση με σκοινί,  είναι οι πιο απλοί τρόποι για να αλλάξετε την όψη γυάλινων μπουκαλιών που μπορούν να εφαρμοστούν στην επιφάνειά τους μεμονωμένα ή και σε συνδυασμό με άλλα επιπρόσθετα στοιχεία. 

Εκτός από επιτραπέζια διακοσμητικά για το σπίτι, πολλές από τις ιδέες αυτού του τύπου είναι ιδανικές και για την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων για την περίοδο του καλοκαιριού όπως και για στολισμούς ιδιαίτερων περιστάσεων, γάμους, βαφτίσια κλπ. 




















































 






























Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: