Μια πολύ εύκολη, γρήγορη και οικονομική κατασκευή που θα εντυπωσιάσει την περίοδο των γιορτών. Φτιάξτε ψεύτικο γιορτινό τζάκι με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας. Βασικό υλικό είναι ένα χαρτόκουτο και χαρτί ψησίματος.
DIY ψεύτικο χριστουγεννιάτικο τζάκι απο χαρτόκουτο


Μια πολύ εύκολη, γρήγορη  και οικονομική κατασκευή που θα εντυπωσιάσει την περίοδο των γιορτών. Φτιάξτε ψεύτικο γιορτινό τζάκι με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας. Βασικό υλικό είναι ένα χαρτόκουτο και χαρτί ψησίματος.

Ξεκινάμε με το κουτί. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιο μέγεθος κουτιού επιθυμούμε, όσο μεγαλύτερο τζάκι θέλουμε τόσο μεγαλύτερο κουτί θα χρησιμοποιήσουμε. Το κουτί που χρησιμοποιήθηκε στο video που ακολουθεί με τις οδηγίες κατασκευής,  έχει διαστάσεις 37x45x19.


Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο με τις οδηγίες




Μερικές συμβουλές

  • Μην χρησιμοποιήσετε λευκό χαρτί ψησίματος. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι κομψό.
  • Το κουτί μπορείτε να το βάψετε με οποιαδήποτε λευκή βαφή έχετε διαθέσιμη στο σπίτι. Αν μάλιστα το κουτί που θα χρησιμοποιήσετε είναι λευκό, τότε δεν χρειάζεται καθόλου βάψιμο.
  • Μην χρησιμοποιήσετε αληθινά κεριά στο εσωτερικό της κατασκευής.

© Φτιάχνω-Δημιουργώ
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: