Σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο τραπέζι ή γραφείο; Κατασκευάστε το μόνοι σας από παλιές παλέτες και αποταμιεύστε τα χρήματα! Οι ξύλινες παλέτες, είναι εξαιρετικά ευέλικτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν (όπως άλλωστε σας έχουμε ήδη παρουσιάσει) όχι μόνο για διακόσμηση αλλά και για την κατασκευή πραγματικών επίπλων. Για παράδειγμα, μία και μόνο ξύλινη παλέτα είναι αρκετή για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο τραπέζι για την κουζίνα σας ή ένα γραφείο για να τοποθετήσετε τον υπολογιστή σας.
Γραφεία και τραπέζια από ξύλινες παλέτες

Σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο τραπέζι ή γραφείο; Κατασκευάστε το μόνοι σας από παλιές παλέτες και αποταμιεύστε τα χρήματα!

Οι ξύλινες παλέτες, είναι εξαιρετικά ευέλικτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν (όπως άλλωστε σας έχουμε ήδη παρουσιάσει) όχι μόνο για διακόσμηση αλλά και για την κατασκευή πραγματικών επίπλων. Για παράδειγμα, μία και μόνο ξύλινη παλέτα είναι αρκετή για να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο τραπέζι για την κουζίνα σας ή ένα γραφείο για να τοποθετήσετε τον υπολογιστή σας.

Η κατασκευή ενός επίπλου από παλέτες όχι μόνο σας γλυτώνει από έξοδα αλλά σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μόνοι σας το σχήμα του, το μέγεθος του αλλά και τον σχεδιασμό του.

Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά σε 25 γραφεία και τραπέζια από ξύλινες παλέτες που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε το δικό σας..

Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: