Ένα ή περισσότερα, διαφορετικά ή σε σετ, μικρά ή μεγαλύτερα και σε κάθε τύπο και μορφή, είναι από τα πιο χρηστικά έπιπλα κοντά σε καναπέδες και πολυθρόνες και τόσο η γενική επιλογή του επίπλου όσο και ο τρόπος - αντικείμενα που θα τα διακοσμήσετε θα καθορίσουν όχι μόνο την γενική εικόνα του καθιστικού αισθητικά αλλά κυρίως την λειτουργικότητά του.

Τραπεζάκια σαλονιού: 30 + ιδέες

Έ να ή περισσότερα, διαφορετικά ή σε σετ, μικρά ή μεγαλύτερα και σε κάθε τύπο και μορφή, είναι από τα πιο χρηστικά έπιπλα κοντά σε καναπέδες και πολυθρόνες και τόσο η γενική επιλογή του επίπλου όσο και ο τρόπος - αντικείμενα που θα τα διακοσμήσετε θα καθορίσουν όχι μόνο την γενική εικόνα του καθιστικού αισθητικά αλλά κυρίως την λειτουργικότητά του.


Ταυτόχρονα ανήκουν στα έπιπλα που εκτός από τις έτοιμες λύσεις που θα βρείτε στο εμπόριο εύκολα μπορείτε και να τα ...δημιουργήσετε από απλά ξύλα-σανίδες, παλέτες, γυαλί, κορμούς ή κάθε είδους υλικό ανάλογα με το γενικό διακοσμητικό ύφος του χώρου που θα τοποθετηθούν ή φυσικά και να δώσετε εντελώς διαφορετική όψη με ένα απλό βάψιμο ή μια τεχνική παλαίωσης, decoupage κλπ. τόσο σε ένα παλιό τέτοιο τραπέζι όπως και σε όλα τα πολύ οικονομικά και εντελώς απλά κομμάτια που θα βρείτε σε καταστήματα επίπλων αλλά και πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού.  










































Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: