Oι φωτισμένες συνθέσεις, με λαμπάκια ή κεριά, είναι από τις πιο απλές χριστουγεννιάτικες ιδέες και τα κάθε μορφής μεταλλικά-ξύλινα φαναράκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καλαίσθητες διακοσμήσεις σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φαναράκια



O ι φωτισμένες συνθέσεις, με λαμπάκια ή κεριά, είναι από τις πιο απλές χριστουγεννιάτικες ιδέες και τα κάθε μορφής μεταλλικά-ξύλινα φαναράκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καλαίσθητες διακοσμήσεις σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Σε πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού αλλά και σε αυτά με εποχιακά είδη θα βρείτε τέτοια φαναράκια σε πολύ οικονομικές τιμές, η ποιότητα-αντοχή τους για την συγκεκριμένη χρήση δεν ενδιαφέρει και η εμφάνισή τους μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει  βάφοντάς τα με χρώμα σε σπρέϋ, με την χρήση stencils, δημιουργώντας στην επιφάνειά τους "χιονισμένη" όψη κλπ. 





Για τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας μπορείτε να τα αξιοποιήσετε είτε προσθέτοντας κάποια γιορτινά στοιχεία (φυσική πρασινάδα, κουκουνάρια, κορδέλες, φιόγκους κλπ) και τοποθετώντας στο εσωτερικό κεράκια ή μια σειρά φωτάκια ή "γεμίζοντας" το εσωτερικό με κάθε μορφής γιορτινά διακοσμητικά (φωτάκια, μπάλες, χριστουγεννιάτικες φιγούρες κλπ).

Ανάλογα με το μέγεθός τους θα τα τοποθετήσετε είτε μεμονωμένα είτε σαν σύνθεση αποτελούμενη από 3-4 ίδια φαναράκια, ειδικά τα μικρού μεγέθους θα αναδειχθούν με αυτόν τον τρόπο πολύ καλύτερα





















































Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: