Αν το εσωτερικό σας χρειάζεται λίγη φρεσκάδα ή ένα κομψό άγγιγμα, ένα βάζο πατώματος μπορεί να το κάνει. Χρησιμοποιούμε υπαίθρια δοχεία ή γλάστρες με διάφορες ρυθμίσεις, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια σε εσωτερικούς χώρους. Τα βάζα δαπέδου θα πρέπει να κολλήσουν στη διακόσμηση και χρώματα του σπιτιού σας και να τονίσουν αυτά. Είναι σχεδόν τόσο δροσερότρόπος, όπως τα μαξιλάρια δαπέδου.
24 Ιδέες με βάζα δαπέδου για μια κομψή διακόσμηση του σπιτιού

Αν το εσωτερικό σας χρειάζεται λίγη φρεσκάδα ή ένα κομψό άγγιγμα, ένα βάζο πατώματος μπορεί να το κάνει. Χρησιμοποιούμε υπαίθρια δοχεία ή γλάστρες με διάφορες ρυθμίσεις, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια σε εσωτερικούς χώρους.

Τα βάζα δαπέδου θα πρέπει να κολλήσουν στη διακόσμηση και χρώματα του σπιτιού σας και να τονίσουν αυτά. Είναι σχεδόν τόσο δροσερότρόπος, όπως τα μαξιλάρια δαπέδου.

Τα διαφανή γυάλινα βάζα φαίνονται πολύ μοντέρνα από μόνα τους, ανεξάρτητα από το σχήμα που θα επιλέξετε. Γεμίστε τα με ορισμένα κλάδιά της επιλογής σας: ψεύτικα λουλούδια ή φύλλα. Μπορείτε να βάλετε υποκαταστήματα σημύδας στο εσωτερικό για να προσθέσετε μια φυσική επαφή με τη σύγχρονη διακόσμηση, και γεμίστε τα βάζα με γυαλί βότσαλα για να κάνετε πιο σταθερά. 

Αν θέλετε μια όψη-πιασάρικης αφής, ζωγραφίστε το ombre βάζο ή απλά μέρος τους με κάποιο τολμηρό χρώμα. Αν είναι χειμώνας, καλύψτεπτει τα βάζα με πλεκτά και βάλτε κλαδιά μέσα.

Δείτε πολύ περισσότερες ιδέες στις παρακάτω εικόνες.












































 



Πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: