Μετατρέψτε ένα παλιό βιβλίο σε ρολόι !

bOOK IN TO A WATCH

Όταν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε ξανά το αγαπημένο σας βιβλίο κάντε το να βρει αυτό τον χρόνο για σας!


Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας είναι ένα παλιό βιβλίο με ωραίο εξώφυλλο , ένα πινέλο και κόλλα, ένα τρυπάνι, νυστέρι και ένας μηχανισμός ρολογιού.



Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κολλήσετε το βιβλίο κλειστό, ώστε να μην ανεμίζει .Χρησιμοποιήστε  κόλλα με ένα μικρο πινέλο για να κολλήσετε όλες τις σελίδες μαζί. Μόλις έχετε δώσει παντού μια καλή επίστρωση, τοποθετήστε το κάτω από βαριά βιβλία έτσι ώστε να στεγνώνει επίπεδο.


Το επόμενο βήμα είναι να ανοίξουμε μια τρύπα στο κέντρο του βιβλίου. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκινήσετε με ένα μικρό τρυπάνι και μετά με το μεγαλύτερο .Σιγουρέψτε οτι  έχετε κάνει μια τρύπα με διάμετρο αρκετά μεγάλη για να χωρέσει ο άξονας  του ρολογιού μέσα – δεν θέλετε να γίνει πολύ μεγάλο ή ο μηχανισμός του ρολογιού δεν θα ταιριάζει.

Τώρα μπορείτε να ωθήσετε τον άξονα του ρολογιού μέσα και όλο το χάος κρύβεται!

Τέλος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βιδώσετε τους δείκτες και το ρολόι σας είναι έτοιμο να το κρεμάσετε όπου εσείς θέλετε.


πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: