Έχεις δεκάδες φουλάρια τα οποία έχεις διπλωμένα στη ντουλάπα σου και κάθε φορά που βγάζεις κάποιο τα υπόλοιπα ξεδιπλώνετε με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάος; Κρέμασε τα στην κρεμάστρα για φουλάρια που θα φτιάξεις μόνη σου!

Τι θα χρειαστείς:

  1. Κρεμάστρα
  2. 12 κρίκους για κουρτίνα μπάνιου
  3. Μονωτική ταινία
  4. Νήμα ή λεπτή λωρίδα υφάσματος.
  5. Κόλλα για υφάσματα


Πως θα το φτιάξεις:

Βάλε την κρεμάστρα σε μία επίπεδη επιφάνεια και ξεκίνα να τυλίγεις την μονωτική ταινία γύρω από κάθε κρίκο ώστε να κολλήσεις 5 από τους 12 κρίκους στην βάση της.

kremastra-foularia-ipopgr (1)

Πρέπει να τυλίξεις τον κάθε κρίκο τόσο πάνω στην κάτω πλευρά της κρεμάστρας όσο και ανάμεσα στους κρίκους για να είναι σταθερά δεμένοι.

kremastra-foularia-ipopgr (2)

Επανέλαβε την διαδικασία με την ταινία δένοντας στους κρίκους άλλη μια σειρά με 4 κρίκους και στη συνέχεια φτιάξε μία τρίτη σειρά με 3 κρίκους.

Αφού έχεις σταθεροποιήσει όλους τους κρίκους πάρε το νήμα ή το ύφασμα σου και ξεκίνα να το τυλίγεις γύρω από όλη σου τη κατασκευή όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Βάλε κόλλα στο τελείωμα του νήματος ή του υφάσματος για να μην ξετυλιχτεί και η κατασκευή σου είναι έτοιμη για να κρεμάσεις τα φουλάρια σου!

πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: