Σίγουρα ζούμε σε μία περίοδο που ο κόσμος λόγω κρίσης προτιμάει να μη βγαίνει τόσο συχνά προκειμένου να μειώσει τα προσωπικά του έξοδα.


Σίγουρα ζούμε σε μία περίοδο που ο κόσμος λόγω κρίσης προτιμάει να μη βγαίνει τόσο συχνά προκειμένου να μειώσει τα προσωπικά του έξοδα. Υπάρχει όμως ένας τρόπος, όλη αυτή η κρίση να μας κάνει πιο δημιουργικούς και ευτυχισμένους!


Αποφεύγοντας τις εξόδους, αναγκάζεσαι να κάθεσαι περισσότερες ώρες σπίτι σου και γι’αυτό καλό είναι το μέρος που περνάς τις περισσότερες ώρες σου να είναι γεμάτο θετική ενέργεια, και γενικά ένα μέρος που θα σε κάνει να επιστρέφεις σε αυτό με χαρά και προσμονή.

Το συγκεκριμένο τραπεζάκι θα δώσει άλλο ύφος στο χώρο σου και θα τον κάνει πιο ζεστό και οικείο.

Θα χρειαστείς
Ένα στρογγυλό κομμάτι ξύλου
3 μεταλλικά πόδια τραπεζιού – Τα λεγόμενα πόδια φουρκέτα είναι τα ιδανικά καθώς έχουν ένα πιο vintage στυλ και πάνε πολύ με τον κορμό.
Ηλεκτρονικό κατσαβίδι
Βίδες


H συναρμολόγηση είναι πολύ απλή!! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα τρία πόδια σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και να τα βιδώσεις καλά.


πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: