Τα χάρτινα κουτιά απο γάλα είναι ένα πολύ ωραίο και ανθετικό υλικό για πολλές πολλές do it yourself κατασκευές. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε όμορφα καλούπια για κεριά, μικρά γλαστράκια, παιδικές κατασκευές. Με απλά υλικά όπως κόλλα, χρώματα, υφάσματα, πολύχρωμα χαρτόνια μπορούμε να τα διακοσμήσουμε και να τα απογειώσουμε.
Έξυπνες κατασκευές με άδεια κουτιά απο γάλα

Τα χάρτινα κουτιά απο γάλα είναι ένα πολύ ωραίο και ανθετικό υλικό για πολλές πολλές do it yourself κατασκευές.

Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε όμορφα καλούπια για κεριά, μικρά γλαστράκια, παιδικές κατασκευές. Με απλά υλικά όπως κόλλα, χρώματα, υφάσματα, πολύχρωμα χαρτόνια μπορούμε να τα διακοσμήσουμε και να τα απογειώσουμε.

Όσον αφορά τις παιδικές κατασκευές και κρίνοντας απο το δικό μου παιδάκι πίστεψτε με δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να επενδύσετε δημιουργικό χρόνο για να φτιάξετε κάτι μαζί. Τα παιδιά αγαπάνε να φτιάχνουν πράγματα και μετά θα εκπλαγείτε απο το πόσο πολύ θα παίξουν με τις κατασκευές αυτές.
Γενικά οι ιδέες είναι απεριόριστες. Φτιάξτε απο όμορφες ταϊστρες για πουλιά μέχρι πορτοφολάκια, και απο καλούπια μέχρι όμορφα παιδικά κάστρα και αυτοκίνητα.





Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: