Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να θυμηθούν ακόμα τις φορές, όταν η γιαγιά έπλεκε γαλήνια για κάποιον από την οικογένεια, υπομονετική ύφανση σειρά μετά τη σειρά με τη βεβαιότητα για καταπληκτικά αποτελέσματα. Αυτή η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές και όχι μόνο, να ερμηνεύσουν αυτή τη μορφή τέχνης ως μοτίβο στο σύγχρονο περιβάλλον μας. Από πλεκτά μαξιλάρια, σε πλεκτή τέχνη του δρόμου, έχουμε δει αυτή την αγάπη και την ζεστή της δημιουργικότητας από ευέλικτα υλικά.
Απίθανα πλεκτά έπιπλα και ιδέες διακόσμησης

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να θυμηθούν ακόμα τις φορές, όταν η γιαγιά έπλεκε γαλήνια για κάποιον από την οικογένεια, υπομονετική ύφανση σειρά μετά τη σειρά με τη βεβαιότητα για καταπληκτικά αποτελέσματα. 

Αυτή η συλλογική μνήμη της παιδικής ηλικίας έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές και όχι μόνο, να ερμηνεύσουν αυτή τη μορφή τέχνης ως μοτίβο στο σύγχρονο περιβάλλον μας. Από πλεκτά μαξιλάρια, σε πλεκτή τέχνη του δρόμου, έχουμε δει αυτή την αγάπη και την ζεστή της δημιουργικότητας από ευέλικτα υλικά.

Έμπνευση που λαμβάνετε από διαφορετικούς πολιτισμούς. Οι τεχνικές και τα υλικά που μιλούν για τη σημασία των ιστορικών αξιών στην σύγχρονη κοινωνία μας. Τα χρώματα, υφές και ανατροπές. Νήματα και βελόνες. Όλα αυτά τα στοιχεία που συμβάλουν στη δημιουργία ενός ζεστού οικιστικού περιβάλλοντος συνδέοντας πολιτισμούς και τεχνολογίες.

Με παρουσία σε πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, τα πουφ παρέχουν άνεση και χρηστική λειτουργία. Ως ένα ιδιαίτερα ευέλικτο αξεσουάρ στο σπίτι, το πουφ είναι ένα κάθισμα, ένα σκαμνί για τα πόδια και ένα τραπεζάκι σαλονιού. 

Είτε είναι κατασκευασμένα από πολύτιμα ή σύγχρονα υλικά, ή πλεγμένο στα χέρια, το πουφ είναι προσαρμόσιμο, ευέλικτο και εντυπωσιακό. Στην πραγματικότητα, τα πλεκτά πουφ είναι θεαματικά ακριβώς λόγω της προσαρμοστικότητάς τους, και πολλοί σχεδιαστές δίνουν νέα ερμηνεία σε αυτή την επίπλωση έχοντας βρει νέες μορφές και σχήματα.

Δεν θα σας κουράσουμε όμως με άλλα λόγια απλά θα αφήσουμε τις εικόνες να διεγείρουν την φαντασία σας και να εμπνεύσουν τις δικές σας διακοσμήσεις. Απολαύστε τα….

Εσείς πόσο δημιουργικοί μπορεί να είστε με το πλέξιμο;






Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: