Μπορείτε απλά και εύκολα να φτιάξετε τραπεζάκια, τραπεζαρίες, διακοσμητικά, έπιπλα, να τα βάψετε να τα παλαιώσετε, να τα ζωγραφίσετε. Μπορείτε να φτιάξετε πράγματα που ούτε καν φαντάζεστε, απο κεφαλάρια κρεβατιού μέχρι υπέροχες ντιζαϊνάτες καρέκλες. Ξύλινες σανίδες μπορείτε να βρείτε παντού, όπως σε οικοδομές (θα δείτε οτι η φυσική φθορά τους μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ένα αριστούργημα) , σε ξυλουργεία, σε μεγάλα καταστήματα με εργαλεία και υλικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ακόμα και σανίδες απο παλέτες.
Κατασκευές απο σανίδες

Παρακάτω θα βρείτε εκπληκτικές κατασκευές απο σανίδες!

Μπορείτε απλά και εύκολα να φτιάξετε τραπεζάκια, τραπεζαρίες, διακοσμητικά, έπιπλα, να τα βάψετε να τα παλαιώσετε, να τα ζωγραφίσετε. Μπορείτε να φτιάξετε πράγματα που ούτε καν φαντάζεστε, απο κεφαλάρια κρεβατιού μέχρι υπέροχες ντιζαϊνάτες  καρέκλες. Ξύλινες σανίδες μπορείτε να βρείτε παντού, όπως σε οικοδομές (θα δείτε οτι η φυσική φθορά τους μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ένα αριστούργημα) , σε ξυλουργεία, σε μεγάλα καταστήματα με εργαλεία και υλικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ακόμα και σανίδες απο παλέτες.

Ότι και να κάνετε πάντως να το κάνετε με μεράκι, αγάπη, φαντασία και να είστε σίγουροι οτι θα πετύχει!


Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: