Οριγκάμι κατασκευές για μικρούς καλλιτέχνες! Όμορφες κατασκευές από απλά χρωματιστά χαρτιά – τρισδιάστατες – θα μάθουμε σήμερα! Η καρδιά είναι από τα αγαπημένα σχήματα των παιδιών και μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε να κάνετε καρδιές!
Κατασκευές για παιδιά: Οριγκάμι

Οριγκάμι κατασκευές για μικρούς καλλιτέχνες!

Όμορφες κατασκευές από απλά χρωματιστά χαρτιά – τρισδιάστατες – θα μάθουμε σήμερα! Η καρδιά είναι από τα αγαπημένα σχήματα των παιδιών και μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε να κάνετε καρδιές!

Θα χρειαστείτε:

-Κόκκινο χαρτί για τις καρδιές
-Σκληρό χαρτόνι για τα πατρόν
-Συρραπτικό
-Bleu tack για να τα στερεώσετε στον τοίχο

Ας ξεκινήσουμε με κέφι!

  1. Για αρχή, κάντε 3 καρδιές σε 3 διαφορετικά μεγέθη, σε χαρτόνι. Αυτό θα είναι το πατρόν σας.
  2. Στη συνέχεια, αντιγράψτε όσες περισσότερες καρδιές μπορείτε σε κόκκινο χαρτί, ούτε πολύ μαλακό, ούτε πολύ σκληρό και κόψτε με το ψαλίδι.
  3. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες: με ένα συρραπτικό συρράπτουμε τα 2 ημικύκλια της καρδιάς και αμέσως απέκτησε όγκο! Είναι έτοιμη.
  4. Για να κάνετε τα συννεφάκια, τις ομπρέλες, τις σταγόνες και τα αερόστατα θα πρέπει να κάνετε πάλι 3 διαφορετικά πατρόν –όπως κάνατε και για τις καρδιές- μόνο που αυτή τη φορά θα τα κολλήσετε μεταξύ τους με κόλλα, αρχίζοντας από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο!

Καλή επιτυχία!



Πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: