Στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού θα βρείτε απλά λευκά καπέλα για φωτιστικά σε ποικιλία σχημάτων - μεγεθών και σε πολύ οικονομικές τιμές.


Ιδέες για ανανέωση του φωτιστικού σας
Στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού θα βρείτε απλά λευκά καπέλα για φωτιστικά σε ποικιλία σχημάτων - μεγεθών και σε πολύ οικονομικές τιμές. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε εντελώς όψη σε ένα τέτοιο απλό καπέλο, που προσαρμόζεται σε κάθε τύπου σκελετό επιτραπέζιας λάμπας ή και κρεμαστού φωτιστικού, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και υλικά, ανάλογα με το γούστο σας και τι ταιριάζει στο σημείο που θα το τοποθετήσετε, ενώ σε αρκετές ιδέες δεν σας χρειάζεται καν η εξωτερική επένδυση (χαρτί ή ύφασμα) του καπέλου και μπορείτε να τις εφαρμόσετε απευθείας στον μεταλλικό σκελετό ενός απλού φωτιστικού. 

Ιδέες για ανανέωση του φωτιστικού σαςΙδιαίτερα διακοσμητικά χαρτιά όπως εφημερίδες, χαρτιά με μοτίβα από χάρτες, μουσικά τετράδια κλπ. ή ύφασμα, με τα οποία θα καλύψετε ολόκληρη ή μέρος της επιφάνειας του καπέλου, αυτοκόλλητη ταπετσαρία, δαντέλες, λινάτσα, σκοινί, σπάγγος, εφημερίδες, υφασμάτινα κουρελάκια, ξυλαράκια, φωτογραφίες που θα τυπώσετε σε απλό χαρτί ή παλιά φωτογραφικά φιλμς, κορδέλες, τρέσες κλπ. αλλά και stencils και μπογιά, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πραγματικά ιδιαίτερα φωτιστικά για κάθε χώρο του σπιτιού με πολύ μικρό κόστος

Για χάρτινα στοιχεία θα χρησιμοποιήσετε απλή κόλλα χειροτεχνίας και θα ολοκληρώσετε τις κατασκευές με ένα προστατευτικό βερνίκι όπως ακριβώς και σε κάθε ανάλογη κατασκευή τύπου ντεκουπάζ, οποιοδήποτε άλλο υλικό θα το προσαρμόσετε - κολλήσετε πάνω στο καπέλο, όπου και αν χρειάζεται, με μια απλή και διαφανή ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης. Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: