Ιδέες για κούνιες στη βεράντα , τον κήπο ή ...το σαλόνι σας! Μια κούνια στη βεράντα η στην αυλή και είστε έτοιμοι να ζήσετε όμορφες μέρες του καλοκαιριού έξω. Διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα μορφών και υλικών, το λίκνισμα σε «πάγκους» είναι ιδανικό για φιλικές συγκεντρώσεις, ρομαντικές αγκαλιές ή συνεδρίες ανάγνωσης.
25 Ιδέες για DIY κούνιες

Ιδέες για κούνιες στη βεράντα, τον κήπο ή ...το σαλόνι σας!

 Μια κούνια στη βεράντα η στην αυλή και είστε έτοιμοι να ζήσετε όμορφες μέρες του καλοκαιριού έξω. Διατίθεται σε ένα ευρύ φάσμα μορφών και υλικών, το λίκνισμα  σε «πάγκους» είναι ιδανικό για φιλικές συγκεντρώσεις, ρομαντικές αγκαλιές ή συνεδρίες ανάγνωσης.

 Αν δεν έχετε αποφασίσει τι στυλ ταιριάζει στις ανάγκες σας, εδώ είναι τα είδη που μπορείτε να βασιστείτε.  Εύκολα ενσωματώνονται σε μικρούς χώρους, ενώ προσφέρουν μια θέση όλα για εσάς. Πιο συχνά, 2 ή 3 άτομα μπορούν να καθίσουν σε αυτή και είναι άνετη για μια χαλαρή συζήτηση με έναν φίλο. Είναι στην κορυφή της λίστας του προσωπικού μου κρεβατιού.

Τι λέτε για ένα δροσερό υπνάκο έξω, το απόγευμα;  Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο ύψος: θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 70-80 cm απόστασης σε κάθε πλευρά. Ωστόσο, εάν βεράντα σας δεν διαθέτει δοκούς για να κρεμαστεί μπορεί και το ταβάνι κάνει τη δουλειά. Το A-πλαίσιο υποστηρίζει το κάθισμα και σας επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη κινητικότητα μέσα στον κήπο σας.































 
 
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: