Αν σας αρέσουν τα κεριά και είστε λάτρης μιας απλής διακόσμησης για το σπίτι σας αυτό το άρθρο είναι για σας, μην χάσετε τις συμβουλές μας για να επινοήσετε ένα πρωτότυπο σχέδιο αυθεντικής διακόσμησης για να ανανεώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας για να καλωσορίσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι όπως τους αξίζει.
Ιδέες για να φτιάξεις τα δικά σου πρωτότυπα κεριά

 Αν σας αρέσουν τα κεριά και είστε λάτρης μιας απλής διακόσμησης για το σπίτι σας αυτό το άρθρο είναι για σας, μην χάσετε τις συμβουλές μας για να επινοήσετε ένα πρωτότυπο σχέδιο αυθεντικής διακόσμησης για να ανανεώσετε την εμφάνιση του σπιτιού σας για να καλωσορίσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι  όπως τους αξίζει.

Ας αρχίσουμε με ένα σχέδιο που αισθανθήκαμε πραγματικά πρωτότυπο και ενδιαφέρον Ο καθένας μπορεί να φτιάξει αυτά τα πολύτιμα κεριά σε κοχύλια, το μόνο που χρειάζεται κοχύλια, κερί και νήμα.

Αν είναι δυνατόν, να επιλέξετε τα μεγαλύτερα κοχύλια σε βάθος ώστε το κερί σας να είναι μεγαλύτερο. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται για να λιώσετε το κερί και να το ρίξετε μέσα στο κέλυφος. Τέλος προσθέτουμε το νήμα στο κέντρο αφήνοντας ένα άκρο.

Δείτε στις παρακάτω εικόνες μερικές ιδέες για πρωτότυπα κεριά ή πατήστε εδω για ακόμη περισσότερες ιδέες.
 


 via


Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: