Φαίνεται ότι οι ογκώδες διακοσμήσεις με βελονάκι είναι στη μόδα τώρα, κάτι χουχουλιάρικο και μαλακό για το σπίτι κυρίως για το ψυχρό χειμώνα. Αυτό το χαλαρό πλεχτό χαλί είναι ιδανικό για διακόσμηση.
DIY στρογγυλό χαλί

 Φαίνεται ότι οι ογκώδες διακοσμήσεις με βελονάκι  είναι στη μόδα τώρα, κάτι χουχουλιάρικο και μαλακό για το σπίτι κυρίως για το ψυχρό χειμώνα. Αυτό το χαλαρό πλεχτό χαλί  είναι ιδανικό για διακόσμηση.

DIY Κουρελού

Δεδομένου ότι το χονδρό νήμα είναι δημοφιλές για το σπίτι και το κρεβάτι, μπορούμε να πλέξουμε από αυτό το εξαιρετικά μαλακό χαλί χωρίς βελόνες, χωρίς δαπάνες σχεδόν εκατό τοις εκατό σαν από κατάστημα χαλί, και είναι εύκολο να προσαρμοστεί παντού.

DIY Χαλί Cookie Monster

Το χοντρό νήματα μπορεί να σας κοστίσει σας κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά μπορείτε να κάνετε την ιδέα αυτή με τη χρήση υποκατάστατων υλικών, όπως τα ανακυκλωμένα μπλουζάκια t-shirt.

Αν θέλετε οδηγίες βήμα προς βήμα θα βρείτε στον ιστότοπό και στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήστε την επίδειξη της παρακάτω τεχνικής.



Πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: