Από τη στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις σπίτι και τα τετραγωνικά είναι συγκριμένα, αυτό που έχεις να κάνεις να σκεφτείς πρακτικά.
'Έξι τρόποι για να κάνεις λειτουργικούς τους μικρούς

Από τη στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις σπίτι και τα τετραγωνικά είναι συγκριμένα, αυτό που έχεις να κάνεις να σκεφτείς πρακτικά.

Αν για παράδειγμα το μπάνιο ή το wc είναι μικρό και καθόλου βολικό, έχεις τις παρακάτω επιλογές:

    τοποθετείς ένα ράφι με στοπ κάτω από τον καθρέφτη. Εκεί μπορείς να ακουμπήσεις τα καλλυντικά σου ή τις οδοντόβουρτσες.

    κάτω από το νιπτήρα κι εφόσον δεν υπάρχει κάποιο ντουλαπάκι, η πλέον πρακτική λύση είναι τα γωνιακά ράφια (μπορείς να τα παραγγείλεις στις διαστάσεις που θέλεις). Εκεί τοποθετείς από πετσέτες μέχρι το πιστολάκι των μαλλιών.


Χώρος για γραφείο


Από τη στιγμή που δεν έχεις την πολυτέλεια το γραφείο σου να είναι σε ξεχωριστό δωμάτιο, μπορείς να διαμορφώσεις ένα χώρο στο σπίτι σου. Μια μακρόστενη ραφιέρα, μια καρέκλα διάφανη, ένα χαλάκι και ένα ψάθινο πλεκτό καλάθι, αρκούν για να αποκτήσεις ένα μοντέρνο γραφείο.

Δείτε πώς με απλούς τρόπους θα έχετε την άνεση που επιθυμείτε ακόμα κι όταν οι χώροι είναι πολύ μικροί, στο βίντεο που ακολουθεί:


via
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: