Με όλα τα δωμάτια να έχουν ντυθεί σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, είναι κρίμα να μην στολίσετε το μπάνιο.
Χριστουγεννιάτικη νότα στο μπάνιο σας

Με όλα τα δωμάτια να έχουν ντυθεί σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, είναι κρίμα να μην στολίσετε το μπάνιο.

Σκορπίστε τα Χριστούγεννα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και θα έχετε αξέχαστες γιορτές. Αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του έτους που όλη η οικογένεια και οι φίλοι μαζεύονται μαζί, οπότε το μπάνιο θα χρησιμοποιηθεί συχνά. Επομένως, μην ξεχάσετε να το διακοσμήσετε κατάλληλα!

Τοποθετήστε το χαρτί υγείας σε μια υπέροχη θήκη χιονάνθρωπο. Είναι ένας αστείος και καταπληκτικός τρόπος για να προσθέσετε μια χριστουγεννιάτικο πινελιά στο μπάνιο, έτσι δεν είναι;
Ναι, οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες μπορούν να έχουν θέση στο μπάνιο. Ποιος ξέρει, ίσως ο Άγιος Βασίλης να χρειάζεται να πάει στην τουαλέτα και να σας αφήσει το δώρο εκεί.


Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την τουαλέτα και κάθε άλλη γωνιά του μπάνιου σας. Μπορείτε να βρείτε τόσες ιδέες που θα δώσουν μια ωραία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα για όλους όσους μπουν στο μπάνιο.
Οι κουρτίνες ντους είναι ένας εύκολος τρόπος για να βάλετε το πνεύμα των  Χριστούγεννων στο μπάνιο. Επιλέξτε μια κουρτίνα με εορταστικά σχέδια και τελειώσατε.


Τα κεριά θα κάνουν την ατμόσφαιρα στο μπάνιο χαλαρωτική και θερμή. Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια οπότε οι δυνατότητες διακόσμησης είναι πραγματικά ατελείωτες.


Η διακόσμηση του μπάνιου μπορεί να γίνει αρκετά εύκολη χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο. Απλά πάρτε μικρά, μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τοποθετήστε τα στο χώρο. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά κουκουνάρια εδώ και εκεί.


Εάν έχετε μια γυάλινη ντουζιέρα, κολλήστε νιφάδες χιονιού στην επιφάνεια της.


Να είστε δημιουργικοί στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπάνιου και θα καταλήξετε με τόσα πολλά ενδιαφέροντα σχέδια που θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε.
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: