Έχετε κουραστεί από το παλιό φωτισμό και φωτιστικά οροφής; Είστε έτοιμοι για κάτι με λίγο περισσότερη προσωπικότητα; Βρήκαμε τις πιο όμορφες και κομψές ρουστίκ χωριάτικες ιδέες φωτισμού κουζίνας που θα σας εντυπωσιάσουν.
Ιδέες για DIY φωτιστικά κουζίνας

Έχετε κουραστεί  από το παλιό φωτισμό και φωτιστικά οροφής; Είστε έτοιμοι για κάτι με λίγο περισσότερη προσωπικότητα; Βρήκαμε τις πιο όμορφες και κομψές ρουστίκ χωριάτικες ιδέες φωτισμού κουζίνας που θα σας εντυπωσιάσουν.


Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει κρεμαστά φωτιστικά, πολυελαίους, φωτιστικά οροφής και πανέμορφες αναβαθμίσεις για βασικό φωτισμό της κουζίνας σας. Αυτές οι ιδέες φωτισμού είναι σχεδιαστικά στοιχεία που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Για να βρείτε το τέλειο στυλ φωτισμού για το σπίτι σας, πρέπει να ξεκινήσετε γνωρίζοντας ποιό είναι το θέμα της διακόσμησης που σας αρέσει. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα χρώματα και το φυσικό φως που διαθέτετε. Τα πιο σκούρα χρώματα ή λιγότερο φυσικό φως σημαίνει ότι θα χρειαστείτε λαμπρότερους λαμπτήρες και ίσως και περισσότερους από αυτούς. Τα ελαφρύτερα χρώματα και το πιο φυσικό φως σας επιτρέπουν να ξεφύγετε με πιο αδιαφανείς αποχρώσεις και φώτα με λιγότερη λάμψη.


Για να καταλάβετε πόσο σημαντικός είναι ο φωτισμός στην κουζίνα σας, φανταστείτε το αγαπημένο σας εστιατόριο και πώς ο φωτισμός του ορίζει την εμπειρία σας. Ο φωτισμός μπορεί να περιγράψει κάθε τμήμα της κουζίνας σας και να κάνει κάθε κομμάτι – από τις επιφάνειες μαγειρέματος έως την τραπεζαρία σας – πιο μοναδικό και οικείο.

Ας δούμε λοιπόν τις πιο όμορφες και κομψές ρουστίκ χωριάτικες ιδέες φωτισμού κουζίνας που θα σας εντυπωσιάσουν.



via
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: