Μπορούμε να πούμε ότι το ποδήλατο είναι ένα μέσο ταξιδιού που χρησιμοποιείται συχνά από εκείνους που απολαμβάνουν υπαίθρια ζωή, πεζοπορία και που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση.
Διακοσμήστε τον κήπο σας με το παλιό σας ποδήλατο

 Μπορούμε να πούμε ότι το ποδήλατο είναι ένα μέσο ταξιδιού που χρησιμοποιείται συχνά από εκείνους που απολαμβάνουν υπαίθρια ζωή, πεζοπορία και που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση. Αλλά μπορούμε ακόμα να πούμε και κάτι άλλο για το ποδήλατο. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας τρόπος φιλικής προς το περιβάλλον εκτόπισης, αλλά είναι επίσης ένας νέος τρόπος να οργανωθεί ο κήπος μας με ένα τέτοιο δίτροχο όχημα. Διαβάσατε καλά. Ως εκ τούτου, θέλουμε να σας δείξουμε στις σημερινές εικόνες ότι αυτό που είπα προηγουμένως είναι αληθινό.

 Έτσι, όποιος έχει ένα σκουριασμένο ποδήλατο που είναι ελαττωματικό και θέλει να το ξεφορτωθεί αλλά δεν ξέρει πώς, εδώ είναι μερικές ιδέες για να το επαναχρησιμοποιήσεις με δημιουργικό τρόπο, για τη διακόσμηση του κήπου.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο στην αυλή που θέλουμε να διακοσμήσουμε αυτή την άνοιξη και στη συνέχεια να του δώσουμε μια νέα εμφάνιση εφαρμόζοντας ένα χέρι χρώματος με ένα σπρέι, στο τέλος να τοποθετήσουμε πάνω γλάστρες.

 Τι μπορείτε να κάνετε με ένα τέτοιο διακοσμητικό αντικείμενο; Απλά πράγματα. Διακοσμήστε τμήματα του φράχτη που δεν ξεχωρίζουν. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τα τμήματα γύρω από τα δέντρα ή τις άκρες των λουλουδιών, αλλά όχι χωρίς προηγούμενη στερέωση με διάφορα συστήματα αγκύρωσης.

Εμπνεύστειτε από αυτές τις ιδέες για να μετατρέψετε ένα ασήμαντο παλιό και σκουριασμένο ποδήλατο σε ένα διακοσμητικό αντικείμενο αισθητικά ενδιαφέρον.via

Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: