Σ



την πραγματικότητα δεν πρόκειται ακριβώς για γλάστρες, αλλά για πολύ όμορφα διακοσμητικά για τον κήπο, την αυλή ή το μπαλκόνι σας, φτιαγμένα από πήλινες γλάστρες σε κάποιες εκ των οποίων μπορείτε να τοποθετήσετε όποιο είδος φυτού θέλετε. 

Θα χρειαστείτε μόνον πήλινες γλάστρες ή και πιατάκια σε διαφορετικά μεγέθη για να ...συνθέσετε τον κορμό, το κεφάλι και τα άκρα δημιουργώντας ανθρώπινες φιγούρες. 


Τα μεγαλύτερα και κεντρικά κομμάτια, θα τα ενώσετε μεταξύ τους με κόλλα ενώ για τα κατασκευασμένα από μικρά γλαστράκια χέρια και πόδια θα χρειαστείτε σκοινί ή σύρμα, για να τα περάσετε και στην συνέχεια θα τα στερεώστε πάνω στο κεφάλι ή τον κορμό κάνοντας μια τρύπα στις μεγαλύτερες γλάστρες και τυλίγοντας το κάθε τελείωμα από το σύρμα ή το σχοινί σ΄ένα ξυλαράκι με μήκος τέτοιο ώστε να μην μπορεί να βγει από την τρύπα.

Ανάλογα με το σημείο που θα τις τοποθετήσετε θα δώσετε στις πήλινες αυτές φιγούρες την αντίστοιχη ...στάση σώματος, αφού μπορεί να είναι...καθισμένες σε ένα παρτέρι ή κάθισμα, να τις στήσετε όρθιες κλπ. 

Η ευλυγισία που θα προσφέρει το σκοινί ή το σύρμα στα χέρια και στα πόδια, αλλά και τα επιπλέον στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε, με χρώμα, ύφασμα, παπούτσια κλπ. θα τις κάνουν πολύ εντυπωσιακές και γουστόζικες ενώ ανάλογα με τον σχηματισμό σε κάποιες από τις γλάστρες θα τοποθετήσετε μικρά ή μεγαλύτερα φυτά και φυσικά θα λειτουργήσουν κι ως ...σκιάχτρα προστατεύοντας τον κήπο ή το φυτεμένο σας μπαλκόνι από τα πουλιά.   































πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: