Οπως βλέπετε στη φωτογραφία, με λίγους τσιμεντόλιθους, ένα στρωματάκι αφρολέξ και λίγα μαξιλάρια, έχετε έτοιμο καναπέ σας για τον κήπο ή την βεράντα.
Υπάρχουν και παραλλαγές…



- Αντί για τσιμεντόλιθους, μπορείτε να κάνετε μία κατασκευή που να μην είναι απλά ένα κάθισμα αλλά συνάμα και αποθηκευτικός χώρος (κάτω από το κάθισμα)



Τα πλεονεκτήματα που έχει ένας καναπές όπως αυτός της φωτογραφίας, είναι το κόστος, αφού οι τσιμεντόλιθοι δεν κοστίζουν πολύ και μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας.

Αλλο πλεονέκτημα αυτού του καναπέ είναι για όσους μένουν σε νοικιασμένα σπίτια, αφού δεν χρειάζεται να χτίσετε ( κάτι που ενδεχόμενα απαγορεύει το συμβόλαιο ).

Είναι επίσης βολικός για ανθρώπους που βαριούνται τα ίδια και τα ίδια, αφού μπορείτε να τον βγάλετε όσο εύκολα τον βάλατε

Ο καναπές είναι και ιδανικός για μικρές βεράντες, ή κήπους
Υπάρχουν και πολλές παραλλαγές που σίγουρα η φαντασία σας θα μπορέσει να δημιουργήσει / κατασκευάσει….κι αν θέλετε τις μοιράζεστε και μαζί μας…


Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: