Φτιάξτε πρωτότυπο τασάκι από κουτί αναψυκτικού


Ήπιες το αγαπημένο σου αναψυκτικό και δεν θες πάλι να το στείλεις για  ανακύκλωση! Θες να το χρησιμοποιήσεις κάπου για να το βλέπεις καθημερινά αλλά δεν ξέρεις τι μπορείς να φτιάξεις για να το αξιοποιήσεις. Σου έχουμε τη λύση, μπορείς να φτιάξεις ένα τασάκι για τα τσιγάρα σου που είναι όμορφο και παράλληλα πρωτότυπο.

Τι θα χρειαστείς για το τασάκι σου;
Το τσίγκινο κουτί του παλιού σου αναψυκτικού
Κοπίδι


Πώς θα φτιάξεις το τασάκι σου από το κουτί του παλιού αναψυκτικού;


Κόψε το τσίγκινο κουτί του αναψυκτικού σου στα δύο. Το πάνω μέρος του σου είναι τελείως άχρηστο οπότε μπορείς να το πετάξεις.
τασάκι

Για το τασάκι σου θα χρειαστείς μόνο το κάτω μέρος και θα πρέπει να ξεκινήσεις να το κόβεις με το κοπίδι σου.

Κόψε δεκαέξι ίσες λωρίδες το κάτω μέρος από το κουτί του αναψυκτικού σου για να γίνει, όπως, είναι στη φωτογραφία.
τασάκι


Τώρα ήρθε η ώρα να πλέξεις με προσοχή, όμως, τις λωρίδες σου γιατί υπάρχει κίνδυνος να κοπείς. Δίπλωσε την πάνω μεριά από την λωρίδα κάτω από την επόμενη σαν να κάνεις πλεξούδα και συνέχισε κατά μήκος και της επόμενης.

Κάνε το ίδιο σε κάθε λωρίδα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο πλεκτό σχέδιο.

Όταν παίρνεις την τελευταία λωρίδα θα πρέπει να την βάλεις μέσα στο κενό του πρώτης και της δεύτερης ταινίας, αφού πρώτα την έχεις διπλώσει καλά για να μην φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα.
τασάκι





Tip!
Το funky τασάκι σου έχει και άλλες χρήσεις για όσους δεν καπνίζουν! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φύλαξη μικρών αντικειμένων αλλά και κερμάτων!





πηγή
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: