Είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί ακόμα και απο τον πιο αρχάριο στις κατασκευές φτιάξτο μόνος σου, γι'αυτό δεν υπάρχουν δικαιολογίες.



Πώς να φτιάξετε πανεύκολα ενα ηλιακό πορτατίφ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας!

 Είναι πολύ εύκολο να φτιαχτεί ακόμα και απο τον πιο αρχάριο στις κατασκευές φτιάξτο μόνος σου,  γι'αυτό δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ο φωτισμός του είναι πολύ ελαφρύς, ιδανικός για ατμόσφαιρα στον κήπο ή τη βεράντα σας. Βοηθάμε τον πλανήτη μας αλλά και τη τσέπη μας με τα ηλιακά φανάρακια.




Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χρειαζόμαστε μία βάση φωτιστικού, ένα καπέλο φωτιστικού, ένα ηλιακό φαναράκι και ένα ψαλίδι.



Κοβουμε όλα τα καλώδια απο τη βάση του φωτιστικού.



Τραβήξτε το ντουί και κόψτε το καλώδιο απο τη βάση του.





Τοποθετήστε το στη θέση του



και κουμπώστε το καπέλο,





Αφαιρέστε τη βάση του ηλιακού φωτιστικού (δεν την χρειαζόμαστε, κρατήστε την, κάτι άλλο θα βρείτε να την κάνετε) τοποθετήστε και προσαρμόστε το φωτιστικό πάνω στο ντουί. Εαν δεν ταιριάζει απόλυτα αυτοσχεδιάστε, βάλτε λίγο ύφασμα, χαρτόνι ή οτι άλλο σας έρθει στο μυαλό. Προσοχή το ηλιακό φανάρι θα τοποθετηθεί ανάποδα με το πανελ να κοιτάει προς τα πάνω (αλλιώς δουλειά δεν κάνουμε :-) )





Και είναι έτοιμο! Πανέμορφο να διακοσμεί το χώρο σας μέρα νύχτα...






Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: