Τα πουφ είναι ιδανικά μέσα στο σπίτι και εκτός απο χρήσιμα προσδίδουν στο χώρο μια όμορφη διακοσμητική νότα. Ιδανικά για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο. Πάνε παντού και ταιριάζουν με οποιοδήποτε ύφος και στυλ διακόσμησης έχετε σπίτι σας.Τα πουφ είναι ιδανικά μέσα στο σπίτι και εκτός απο χρήσιμα προσδίδουν στο χώρο μια όμορφη διακοσμητική νότα. Ιδανικά για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο. Πάνε παντού και ταιριάζουν με οποιοδήποτε ύφος και στυλ διακόσμησης έχετε σπίτι σας.

Η συγκεκριμένη κατασκευή έχει χαμηλό βαθμό δυσκολίας και μπορείτε να φτιάξετε οτι σχήμα και χρώμα θέλετε.

Θα χρειαστείτε:

Ύφασμα σχετικά χοντρό για να έχει αντοχή.
Ακρυλικό χρώμα ή χρώμα για ύφασμα
Πινέλο
Ραπτομηχανή (Εαν δεν έχετε ράψτε το στο χέρι)
Γέμισμα για μαξιλάρια ή πουφ.Η ζωγραφική πάνω σε ύφασμα είναι ένα μοναδικός τρόπος για να φτιάξετε τα δικά σας σχέδια στα χρώματα που αγαπάτε. Για να ζωγραφίσετε πάνω σε ύφασμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακρυλικό χρώμα και αφού στεγνώσει να σιδερώσετε το ύφασμα. Έχει το ίδιο αποτέλεσμα και λειτουργεί εξίσου καλά με το χρώμα για ύφασμα.Ζωγραφίστε τα σχέδια σας με το πινέλο πάνω στο ύφασμα. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε μία εφημερίδα κάτω απο το ύφασμα για να μην λερώσετε.Για να φτιάξετε τα βέλη χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να κάνετε τις κεντρικές γραμμές και τα υπόλοιπα με ελεύθερο χέρι.Φαίνονται υπέροχα!
Κόψτε ένα κομμάτι ύφασμα 45εκ x 130εκ.Διπλώστε το ύφασμα ανάποδα (οι καλές πλευρές να κοιτιούνται) και ράψτε την ανοιχτή άκρη. Στο κόψιμο του υφάσματος υπολογίστε να αφήσετε περίπου 3 πόντους αέρα για το ράψιμο.Μετρήστε και κόψτε 2 κύκλους διαμέτρου 42 εκ.

Ράψτε ανάποδα τον ένα κύκλο στη μία άκρη και τον άλλο στην άλλη φροντίζοντας να αφήσετε ένα άνοιγμα 7-8 πόντων για να μπορέσετε να το γεμίσετε.

Μόλις το γεμίσετε ράψτε το άνοιγμα.Τέλος! Έχετε το δικό σας μοναδικό σχέδιο σε πουφ!Οι ιδέες και τα σχέδια είναι ανεξάντλητα! Παίξτε με γεωμετρικά σχήματα και χρώματα.

Με περισσεύματα απο το ύφασμα μπορείτε να φτιάξετε και ασορτί μαξιλαράκια!


Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: