Aκόμη κι αν δεν έχετε προλάβει παρά να στολίσετε το έλατο ή και ούτε καν αυτό, αλλά θέλετε να δώσετε στην κουζίνα, την τραπεζαρία, το γιορτινό τραπέζι ή οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού γιορτινή ατμόσφαιρα εύκολα μπορείτε να το κάνετε μέσα σε ...λίγα λεπτά. Πολύ γρήγορα, πολύ οικονομικά.

100+1 Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις της ...τελευταίας στιγμής
Aκόμη κι αν δεν έχετε προλάβει παρά να στολίσετε το έλατο ή και ούτε καν αυτό, αλλά θέλετε να δώσετε στην κουζίνα, την τραπεζαρία, το γιορτινό τραπέζι ή οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού γιορτινή ατμόσφαιρα εύκολα μπορείτε να το κάνετε μέσα σε ...λίγα λεπτά. Πολύ γρήγορα, πολύ οικονομικά
Στο μπαλκόνι, την αυλή ή στο πιο κοντινό πάρκο της γειτονιάς, στο σούπερ μάρκετ, στον μανάβη ή την λαϊκή και ...κάπου μέσα στο σπίτι, θα βρείτε όλα τα υλικά που σας χρειάζονται, ώστε να συνδυάσετε φρούτα, μπαχαρικά και κάθε είδους φυσικής πρασινάδας με λίγο ύφασμα ή χαρτί, κεριά, απλές πιατέλες και γυάλινα βάζα, ποτήρια κλπ υφασμάτινες κορδέλες και μερικά στολίδια δημιουργώντας από πολύ όμορφες επιτραπέζιες συνθέσεις, στεφάνια, γιρλάντες ακόμη και μινιατούρες χριστουγεννιάτικων δέντρων σε ελάχιστο χρόνο.  









































































Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: