Έχετε μικρό σπίτι αλλά και πολλά πράγματα; Διαβάστε μερικές πανέξυπνες ιδέες για να το διακοσμήσετε..

Έχετε μικρό σπίτι αλλά και πολλά πράγματα; Διαβάστε μερικές πανέξυπνες ιδέες για να το διακοσμήσετε..

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε μικρά διαμερίσματα το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό. Αν όμως το μικρό διαμέρισμα συνοδεύεται από πάρα πολλά έπιπλα, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξει πρόβλημα.


Γι’ αυτό κάποιοι δημιουργικοί άνθρωποι βρήκαν τρόπους να κάνουν το καλύτερο δυνατό για αυτούς που ζουν σε μικρότερους χώρους.


1. Ρυθμιζόμενη βιβλιοθήκη
2. Το “Floyd Leg”, θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τραπέζι από οτιδήποτε3. Έπιπλα που μεταμορφώνονται4. Φωτιστικό που “μαζεύεται”5. Διαχωριστικά χώρων6. Τσόχινα “καβούκια” για απομόνωση7. Όμορφος αποθηκευτικός χώρος8. Λειτουργικά έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους9. Γραφείο με χώρο για βιβλία, χαρτιά, στυλό και καλώδια10. Extra χώρος ντουλάπας, χωρίς ντουλάπια11. Τραπέζια που κρύβουν παιχνίδια12. Απλή εναλλακτική “φαρμακείου”13. Πολυ-χρηστικό έπιπλο που δεν πιάνει χώρο14. Κατακόρυφα έπιπλα15. Έπιπλα κατοικιδίων που αποσυναρμολογούνται και αποθηκεύονται εύκολα16. Ράφια για καλύτερη χρήση του χώρου17. Κρεβάτια που κρύβονται και είναι όντως όμορφα18. Εσωτερικός κήπος χωρίς να πιάνει καθόλου χώρο

19. Βάλε ολόκληρο το διαμέρισμά σου σε ένα κουτί20. Φτιάξε τον ιδανικό χώρο εργασίας21. Χρησιμοποίησε ράφια για τα διάφορα αντικείμενα22. Αγόρασε έπιπλα βεράντας με πολλαπλές χρήσεις23. Αγόρασε έναν ωραίο καναπέ που μεταφέρεται εύκολα και είναι βολικός24. Χρησιμοποίησε ένα σύστημα αποθήκευσης που μπορεί να μετατρέπεται ανάλογα με τις ανάγκες σου


Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: