Φτιάξτε πανεύκολα ένα ζεστό και άνετο κρεβατάκι για το ζωάκι σας, χρησιμοποιώντας ένα παλιό πουλόβερ. Αν έχετε σκύλο ή γάτα, ξέρετε πολύ καλά πόσο πολύ τους αρέσει να έχουν τη δική τους γωνία με το δικό τους κρεβατάκι που κανένας δεν πειράζει. Με αυτόν λοιπόν τον εύκολο τρόπο έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε κάτι πολύ όμορφο χρησιμοποιώντας απλά μερικά εργαλεία και το παλιό σας πουλόβερ και να χαρίσετε στο κατοικίδιο σας τον δικό του μοναδικό χώρο!


Φτιάξτε πανεύκολα ένα ζεστό και άνετο κρεβατάκι για το ζωάκι σας, χρησιμοποιώντας ένα παλιό πουλόβερ.

Αν έχετε σκύλο ή γάτα, ξέρετε πολύ καλά πόσο πολύ τους αρέσει να έχουν τη δική τους γωνία με το δικό τους κρεβατάκι που κανένας δεν πειράζει. Με αυτόν λοιπόν τον εύκολο τρόπο έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε κάτι πολύ όμορφο χρησιμοποιώντας απλά μερικά εργαλεία και το παλιό σας πουλόβερ και να χαρίσετε στο κατοικίδιο σας τον δικό του μοναδικό χώρο!


Βήμα 1: Συγκεντρώστε τα υλικά σας


Θα χρειαστείτε :


1. ένα παλιό πουλόβερ

2. 2 μαξιλάρια (το ένα για γέμισμα)

3. ένα μικρό κομμάτι ύφασμα της επιλογής σας (για να κλείσετε τα μανίκια)

4. ψαλίδι

5. βελόνα και κλωστή

6. μέτρο (προαιρετικά)

7. καρφίτσες (αν θέλετε να στηρίζετε την μπλούζα καθώς την ράβετε)


Βήμα 2: Ράψτε το πουλόβερΓυρίστε το πουλόβερ σας από την έσω μεριά. Ενώστε τις άκρες του γιακά και ράψτε τες μεταξύ τους με μια κλωστή. Στη συνέχεια ξεκινήστε να ράβατε από τη μια μασχάλη του πουλόβερ προς την άλλη και σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες για στήριξη και ευθυγράμμιση. Τέλος, τοποθετείστε τα μανίκια κατά μήκος του σώματος του πουλόβερ και ράψτε το κάθε μανίκι με το σώμα, αφήνοντας όμως τα άκρα των μανικιών ελεύθερα.


Βήμα 3: Γεμίστε τα μανίκια


Χρησιμοποιείστε το εσωτερικό του ενός μαξιλαριού για να γεμίσετε τα μανίκια (και κατ” επέκταση το λαιμό) του πουλόβερ ώστε για να σχηματιστούν τα άκρα του κρεβατιού.


Βήμα 4: Τοποθετείστε το μαξιλάρι στο κέντρο και ράψτε τις κάτω άκρες


Χρησιμοποιείστε το άλλο μαξιλάρι για να γεμίσετε την κεντρική περιοχή που έχει απομείνει ώστε να σχηματιστεί η βάση του κρεβατιού. Στη συνέχεια ράψτε τις κάτω άκρες του σώματος του πουλόβερ μεταξύ τους.

Βήμα 5: Ενώστε τα μανίκια


Ενώστε τα μανίκια και ράψτε τα μεταξύ τους ή σε περίπτωση που είναι κοντά και δεν μπορούν να ενωθούν, ράψτε και τα δύο με ένα ενδιάμεσο κομμάτι ύφασμα. Έπειτα πάρτε το κομμάτι ύφασμα της επιλογής σας και τυλίξτε το γύρω από τα μανίκια και ράψτε τις άκρες του με αυτά.

Το κρεβατάκι είναι έτοιμο για να το απολαύσει το κατοικίδιό σας!Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: