Υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι για να ενσωματώσετε φωτεινά, πολύχρωμα κομμάτια παζλ σε ένα έργο τέχνης και αυτό το φουντωτό δέντρο είναι ένα μόνον ...
Διακοσμήστε τον τοίχο σας με ...puzzles

Υπάρχουν ατελείωτοι τρόποι για να ενσωματώσετε φωτεινά, πολύχρωμα κομμάτια παζλ σε ένα έργο τέχνης και αυτό το φουντωτό δέντρο είναι ένα μόνον παράδειγμα και μάλιστα ιδιαίτερα διασκεδαστικό στη δημιουργία του.

Μπορείτε να δημιουργήσετε άπειρα σχέδια, απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Είναι ιδανικός τρόπος για δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τα οποία θα το χαρούν πολύ.

Διακοσμήστε τον τοίχο σας με ...puzzles

Για το συγκεκριμένο δέντρο ζωγραφίστε απλά έναν κορμό και στη συνέχεια κολλήστε τα κομμάτια του puzzle ανάμεσα στα κλαδιά. Αν ορισμένα απο τα κομμάτια του puzzle είναι μεγάλα μπορείτε να τα κόψετε για να μην εφάπτονται με τις γραμμές των κλαδιών. 

Διακοσμήστε τον τοίχο σας με ...puzzles

Αν θέλετε μπορείτε να χρωματίσετε τον καμβά πριν ξεκινήσετε να σχεδιάσετε το σχέδιο που θα επιλέξετε. Μπορείτε να σχεδιάσετε δέντρα, μονογράμματα, λέξεις, πρόσωπα, πλανήτες, λουλούδια, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.



Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: