Τα παιδιά λατρεύουν τις σφραγίδες γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να αφήνουν το προσωπικό τους στίγμα στο τετράδιο σημειώσεων, στη ζωγραφιά, στην πρόσκληση για το παιδικό πάρτι!
DIY σφραγίδες απο καπάκια

Τα παιδιά λατρεύουν τις σφραγίδες γιατί τους δίνεται η δυνατότητα να αφήνουν το προσωπικό τους στίγμα στο τετράδιο σημειώσεων, στη ζωγραφιά, στην πρόσκληση για το παιδικό πάρτι! Φωνάξτε τα παιδιά, καθίστε μαζί τους και δείξτε πώς μπορούν να φτιάξουν εύκολα και γρήγορα τις δικές τους μοναδικές σφραγίδες αξιοποιώντας τα πλαστικά καπάκια των συσκευασιών που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Τι θα χρειαστείτε:

πλαστικά καπάκια
αφρώδες υλικό
ψαλίδι
κόλλα στιγμής
τέμπερες

DIY σφραγίδες απο καπάκια


Αφού πάρετε τα πλαστικά καπάκια, σχεδιάζετε στο αφρώδες υλικό τα σχήματα που θέλετε (πεταλούδα, αστέρι, καρδούλα, νούμερα, φατσούλες, αυτοκίνητα ή ό,τι άλλο σκεφτείτε), κόβετε προσκετικά τα σχήματα με ένα ψαλίδι και τα κολλάτε σιγά σιγά σε κάθε καπάκι από την εξωτερική πλευρά. Στο τέλος βουτάτε τις σφραγίδες στις τέμπερες και μεμιάς έχετε τις πολυπόθητες σφραγίδες των παιδιών!



infokids.gr
Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: