Πως να καλλιεργήσετε τα πιο όμορφα και νόστιμα φρούτα και λαχανικά που μπορούν να αναπτυχθούν σε κρεμαστά καλάθια.

 Φρούτα και λαχανικά σε κρεμαστά καλάθια

Πως να καλλιεργήσετε τα πιο όμορφα και νόστιμα φρούτα και λαχανικά που μπορούν να αναπτυχθούν σε κρεμαστά καλάθια.

Αντί για λουλούδια και φτέρες, μπορείτε να αρχίσετε να καλλιεργείτε φρούτα και λαχανικά σε κρεμαστά καλάθια. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, αλλά θέλετε ακόμα να έχετε όμορφα και νόστιμα φρούτα στο σπίτι σας. Οι φράουλες, τα ντοματίνια, οι πιπεριές… είναι πολύ κατάλληλες για αυτόν τον τρόπο καλλιέργειας. 

Και στο άρθρο σήμερα, θέλουμε να μοιραστούμε 9 φρούτα που μπορείτε να τα μεγαλώσετε σε κρεμαστό καλάθι οπουδήποτε στο σπίτι σας, όπως βεράντα, αίθριο, μπαλκόνι ή στην αυλή. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες, σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε.

Η καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών σε κρεμαστό καλάθι θα ελευθερώσει χώρο στον κήπο και μπορείτε να μεγαλώσετε μια ποικιλία διαφορετικών φρούτων και λαχανικών. Αυτό θα κάνει τον κήπο σας πιο όμορφο και θα προσελκύσει όσους πιστεύουν ότι τα φρούτα δεν μπορούν να είναι τόσο όμορφα όσο τα λουλούδια. Και τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο εύκολο να αναπτυχθούν και απαιτούν ελάχιστη φροντίδα. Ξεκινήστε τώρα…

Φράουλες

Φράουλες σε κρεμαστά καλάθια


Βατόμουρα

Βατόμουρα σε κρεμαστά καλάθια


Σμέουρα

Σμέουρα σε κρεμαστά καλάθια


Μύρτιλλα

Μύρτιλλα σε κρεμαστά καλάθια


Εσπεριδοειδή

Εσπεριδοειδή σε κρεμαστά καλάθια


Ντοματίνια

Ντοματίνια σε κρεμαστά καλάθια


Αγγούρια

Αγγούρια σε κρεμαστά καλάθια


Μπιζέλια

Μπιζέλια σε κρεμαστά καλάθια


Πιπεριά

Πιπεριές σε κρεμαστά καλάθια



Πηγή

texnotropieskaidiakosmisi.com

Axact

Φτιάχνω - Δημιουργώ

Φτιάχνουμε τα πάντα μόνοι μας. Εύκολες και δημιουργικές DIY κατασκευές και ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και ξεχωριστό σπίτι.

Post A Comment: